Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-01-2009, 15:47   #221 (permalink)
Registered User

Oricum, cel mai ieftin gasesti la mirceagesm - 360E. Mai mic de atat putzin probabil pt ca nokia le vinde la 279 si mai tra sa puna si ei un TVA si un adaos ceva. Poate dak o sa apara la abonament la ceva dealer sa mai se apropie pretul de aia 280 E anuntzatzi la inceput. Cat despre laude sau critici ma abtzin... am auzit multe si dintro tabara si din cealalta, nu vreau sa ma bag pana nu am pus mana pe unu cu ultima versiune de soft (aia 11.bla.bla.) Au fost o droaie de buguri la lansare inca mai sunt si pe versiunea asta dar aratami tu mine un tel care nare buguri la inceput (pt N73 inca se mai fac update-uri cu toate ca e un model de 2 ani vechime) e si normal sa scartzie pt ca e totusi primul nokia cu touch. Totul se rezuma la ce vrei de la un telefon: vrei un nokia marfa? - iatzi un Nseries. Vrei un gadget shmecheros cu multe aplicatzii, dupa care sa mai shi suni? - ia un apple. Dar nu mai comparatzi applelul cu 5800 pt ca nici nu sunt in acceasi clasa de mobile. 5800 este un Xpress music, nu un tel buissnes, nu un multimedia device. Este un tel pe platforma simbian care din intamplare este si primul touch phone de la nokia. informeazate ce are, citeste carticicade instructiuni pe net inainte sal iei si dupaia punete si striga ca nare deaia si deaia... Asta e parerea mea si nu ma astept sa fie toti de acord cu mine.

ADitect is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 23:10   #222 (permalink)
Registered User

Slava Domnului ca nu ne mai zici nimic.
-ADRESAT D LUI - PIG... nu te astepta sa-i pese cuiva de opinia ta atat timp cat nu esti in stare sa scrii corect in limba materna --------***nu jigni ! iar daca am gresit sa stii ca am facut o pt ca mam grabit ...va atrageam atentia ca e un tel cu dus si intors ... eu lam avut. atunci cind il vei avea si tu sa vb ...si nu ma lua cu ..nu stiu sa ..limba materna .ca nu ma cobor sa jignesc pe nimeni ... poate va veni ziua sa zici si tu despre el ca nu e asa cum isi lauda nokia ori ce produs" asa este romanul daca i se atrage atentia... vezi mod resp e cu chichite ..el tot insista ...si nu ma astept sa mi se ia in calcul spusele ...va veti convinge .valabil si pt d nul de mai sus"! ca idee e un tip care si la luat din curiozitate a doua zi la pus la vinzare ...poate cititi cu atentie parerea omului el a fost mai generos ..vroia sal vinda ...http://forum.computergames.ro/44-gsm/431951-nokia-5800-xm-lb-romana.html

xpressmusic is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2009, 16:58   #223 (permalink)
Banned

dan7's Avatar

haha, ca sa vezi ce adaosuri se practica in e-commerce-ul rromanesc. acum, unul din shopurile mai spalate s-a hotarat ca nu mai poate astepta si vinde 5800-le la un pret de tara cu apa calda. 1290ron. multa carne celorlalte stabilimente puse pe dat tzepe.

dan7 is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2009, 17:11   #224 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
Quote:
Originally Posted by xpressmusic View Post
Slava Domnului ca nu ne mai zici nimic.
-ADRESAT D LUI - PIG... nu te astepta sa-i pese cuiva de opinia ta atat timp cat nu esti in stare sa scrii corect in limba materna --------***nu jigni ! iar daca am gresit sa stii ca am facut o pt ca mam grabit ...va atrageam atentia ca e un tel cu dus si intors ... eu lam avut. atunci cind il vei avea si tu sa vb ...si nu ma lua cu ..nu stiu sa ..limba materna .ca nu ma cobor sa jignesc pe nimeni ... poate va veni ziua sa zici si tu despre el ca nu e asa cum isi lauda nokia ori ce produs" asa este romanul daca i se atrage atentia... vezi mod resp e cu chichite ..el tot insista ...si nu ma astept sa mi se ia in calcul spusele ...va veti convinge .valabil si pt d nul de mai sus"! ca idee e un tip care si la luat din curiozitate a doua zi la pus la vinzare ...poate cititi cu atentie parerea omului el a fost mai generos ..vroia sal vinda ...http://forum.computergames.ro/44-gsm/431951-nokia-5800-xm-lb-romana.html
Si acum iar te-ai grabit?
Daca te-ai fi catadicsit sa citesti threadul, ai fi vazut ca am fost printre primii din Romania care s-au jucat cu 5800. Now, pls, buzz off and die.

Tare faza cu pcfun.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2009, 18:28   #225 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Phone: Samsung i600
Dar... il au pe stoc?

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2009, 23:05   #226 (permalink)
Registered User

pigbrother esti cam incisiv...5800 de kk !!! tu doar ai fost la lansare dupa cum zici 29 10 2008 ) ai avut telefonu la dispozitie ?

ori cum iphonul e tatal ecranelor tactile asa cum este el , mai putin dotat...dar e nr 1 !

Last edited by mircea15; 06-01-2009 at 23:17..

mircea15 is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2009, 01:11   #227 (permalink)
Registered User

Hai ma Mircea ca ne-am prins: e KK telu, ne-ai mai zis (deja a treia oara), intzelegem ca l-ai avut si ca nu tzi-a placut, n-are rost sa te mai repetzi, oricum parerea ta e una subiectiva, ca deaia e parere. Omu dak vrea sa-si ia telu tot si-l ia ca e curios si poate numa ca sa vada ce nu tzia placut tzie la el. Un lucru nu intzeleg eu: ce tot lauzi Iphone-ul in topicul de 5800? Fa un thread pt iphone si lauda-l acolo daca vrei, ca si lauda aia tot o parere de-a ta va fi. Iphone-ul, o fi el un gadget misto (un ipod de pe care potzi suna, crede-ma asta o spun pt ca am avut) dar e departe de a fi tata touchurilor. Nu zic nici ca 5800-le ar fi.

Old 07-01-2009, 13:45   #228 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

@ADitect desi mircea15 nu a explicat bine are dreptate, clar technologia touchscreen a celor de la Apple este ce-a mai buna cel putin dupa parearea mea (m-am jucat cu destul de multe modele cu touch)

astazi am pus si eu mana pe un 5800 si desi aveam o parere ff proasta despre telef din cauza ca e nokia cu s60 , am ramas foarte placut surprins, viteza in meniu era excelenta iar ca form factor este super din cauza ca este ingust.. exact ce imi place mie.. poate ma intorc la nokia

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 07-01-2009, 13:59   #229 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
Impropriu zis "tehnologia celor de la Apple". Este alt tip de ecran, oricine poate face giumbuslucuri software aratoase cu un ecran capacitiv (iPhone si G1 so far, vor mai urma).

mircea15, sunt foarte incisiv, mai ales cand dau de copilasi analfabeti care au impresia ca au dreptul la opinie, desi nu-s in stare sa faca diferenta intre doua clase de telefoane.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2009, 15:40   #230 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

PigBrother ai dreptate Apple a cumparat technologia, nici eu nu cred ca au dezvoltat-o ei, insa e o mare dif intre TS de la iPhone si cel de la HTC G1

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 07-01-2009, 15:45   #231 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

Phone: Nokia 5800 XpressMusic
nota 10, pigbro'
am dat mai devreme comanda de 5800 la pcfun si se pare ca mai am de asteptat pana luni, cand o sa mi-l aduca curierul
revin cu impresii

klau is online now    Reply With Quote
Old 07-01-2009, 17:09   #232 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Mircea15, ma gandeam zilele astea sa iti dau warn pentru ca scrii cu picioarele. Inteleg, ca e parerea ta, dar nu trebuie sa iti bati joc de limba romana, plus ca exista un regulament strict aici legat de asta.

Te rog frumos de data asta sa iti revizuiesti stilul de scris. Incearca sa pui "." si "," si cratima unde trebuie, pentru ca altfel vei fi luat in batjocura. Daca nu poti, te alegi cu ban si vin altii care stiu sa scrie.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2009, 17:56   #233 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by SpEEdY View Post
Mircea15, ma gandeam zilele astea sa iti dau warn pentru ca scrii cu picioarele. Inteleg, ca e parerea ta, dar nu trebuie sa iti bati joc de limba romana, plus ca exista un regulament strict aici legat de asta.

Te rog frumos de data asta sa iti revizuiesti stilul de scris. Incearca sa pui "." si "," si cratima unde trebuie, pentru ca altfel vei fi luat in batjocura. Daca nu poti, te alegi cu ban si vin altii care stiu sa scrie.

bravo nenea moderator! În sfârşit cineva care-şi iubeşte limba! Sănătate şi un An Nou cu bine!

axxa84 is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2009, 18:48   #234 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by klau View Post
nota 10, pigbro'
am dat mai devreme comanda de 5800 la pcfun si se pare ca mai am de asteptat pana luni, cand o sa mi-l aduca curierul
revin cu impresii
Sa ne anunti si pe noi cum e cu garantia la Nokia 5800 de la PcFun, daca este garantia originala Nokia.

P.S.: Am mai gasit 2 site-uri care vand Nokia 5800 cu acelasi pret: YourPhone.ro si Mediafun.ro

mrneo is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2009, 22:03   #235 (permalink)
Banned

dan7's Avatar

pcfun e ok. chiar si mediafun e ok-ish.

yourphone in nici un caz.
ocoliti e-shopurile care la contact au doar un mobil si un id de messenger.
nu tu denumirea firmei, nu tu adresa sediului social si a punctului de lucru, nu tu iban nu tu j-ul de la reg.com., nu tu CUI, nimic, nimic.

dan7 is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2009, 03:55   #236 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

am mai luat produse de la pcfun si au fost foarte ok, cu garantii pe unde trebuie.. acum chiar sunt curios daca telefonul o avea garantie nokia romania

dan7, uitandu-ma la yourphone, am gasit si denumirea firmei, si adresa sediului social si iban si j-ul de la reg.com., si CUI .. toate astea apasand pe "despre noi"

in fiiine, important e sa se faca mai repede luni, sa am telefonul

klau is online now    Reply With Quote
Old 08-01-2009, 07:11   #237 (permalink)
Registered User

pt pufosul

@pufosul
uitate pe la pag 4 sau 5 nu mai stiu exact unde erau screenshoturi din filmu dark knight si uitate ca pe tel scria ,,EXPRESS MEDIA" cum am zis eu in prima pagina si ai sarit pe mine))

StiflerXP is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2009, 13:29   #238 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Uitati inca un magazin in care puteti avea incredere si chiar are pretul mai mic decat la pcfun: emag.ro are telefonul pe Albastru si pe Rosu

Last edited by mrneo; 08-01-2009 at 14:54..

mrneo is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2009, 13:31   #239 (permalink)
dark passenger

dod0's Avatar

Phone: Nokia N85
astia de la pcgarbage sunt batuti in cap?

Nokia 5800 Xpress Music Telefon mobil - PC Garage

cu banii astia imi iau n97 cand apare.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2009, 17:58   #240 (permalink)
Registered User

Pentru cei din Oradea - Luni il primesc cei de la Fonomat din Crisul Center preturi: 1239 RON cu abonament orange 24luni ; 1259 RON abonament pe 12 luni ; 1559 RON la liber. Sunt curios de versiunea softului si locul asamblarii.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules