Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2009, 18:29   #241 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

Phone: Nokia 5800 XpressMusic
hmm, se pare ca emag s-a razgandit asupra pretului " 1.399,00 RON (cu TVA) "

aditect, nu ar fi puutin cam scump la fonomat ?

klau is offline    Reply With Quote
Old 08-01-2009, 21:50   #242 (permalink)
Registered User

Ba da, e mai scump, chiar ma miram ca astia il pun la pret de abonament si in alte locuri e la liber atata . Acuma a aparut si pe EuroGSM - 1259 pret de interenet... ma gandesc ca va fi mai ieftin la conectare.

ADitect is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 09:44   #243 (permalink)
Registered User

DAR...are probleme....

Bun..deci ..il am cam de 2 saptamani. (Oricum de ieri a aparut oficial si in Magazinele Nokia..ieri am verificat cam fiecare reprezentanta a primit 4- 8 aparate dar s-au vandut rapid si mai ales pe sub mana...nu stiu sigur dar se pare ca pretul la Nokia e undva pe la 1400 RON)
Acum probleme: Pe forumurile de specialitate sunt mai multe buguri raportate vis a vis de "proto" software cu care vine respectiv 10.0.0.4....
Phoenix deja are un software update 11.0.0.8 dar inca nu este oficial pe NSU. Il astept sa vina zilnic pe NSU.
In fine singurul "bug" de care eu personal m-am lovit si care ma deranjeaza este ca nu pot instala pe el nici o aplicatie. La instalarea ei pe telefon imi apare "Expired Certificate". Acest lucru este valabil pana si pentru fisierele de suport pe care vrea sa le instaleze PC suite (release 7.1)..Asa ca deocamdata sincronizarea si back-upul merge (la mine cel putin) doar prin OVI suite.
Si, pentru cei care sunt familiari cu aceasta tema, raspunsul e "DA", am incercat si solutia cu resetarea *#7370# si schimbarea datei inapoi cu 1 sau 2 ani, si incercarea de a-l pune pe "Hong Kong" region la setari...Nimic nu a ajutat....
Se pare ca exista o sumedenie de alte buguri, (Ex: nu se pot trimite mesaje SMS la mai mult de 20 pers, se auto-reboot: la facut poze, unele la "incoming calls" etc, si la unele modele in timpul convorbiriolor volumul fluctueaza de la f tare pana la a nu se auzi daca e tinut la ureche --- Eu nu am aceste probleme) dar eu nu m-am lovit decat de aceasta: de a nu putea instala nici un fel de aplicatie pe el..(Ex. WorldMate Live, weathercast, etc etc)
Cam asta este....
Ahh da, pentru iubitorii de navigatie Garmin, Garminul va lansa se pare prin Februarie o versiune pentru Nokia 5800 care sa fie compatibila cu telefonul - pana atunci Garmin XT nu merge cu N5800 EM
Astept comentarii si daca cineva stie o alta solutie pentru problema de instalat appz pe el...va rog sa o scrie, daca nu...in fine asteptam noul soft sa apara pe NSU
Silviu

Sly27 is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 14:30   #244 (permalink)
Registered User

eu il am de 3 sapt ..oricum .. cine zice ca e varza telefonu greseste.. si nu inteleg ideea in legatura cu Touchul .. e ceva in "real time" trebuie sa apesi asta inseamna touch screen .. nu sa te duci la misto cu degetu si sa iti intre in aplicatie.. eu sunt foarte multumit de el .. pe partea financiara nu sunt .. cand am vazut aseara pe emag ca e la scoru de 14 mil si eu am dat 429 E sa imi cada fata...asta e norocu cine a zis ca trebuie sa astepti ceva timp sa scada preturile are dreptate.. dar tentatia e mare.. eu cand l'am achizitionat.. eram disperat imi doream telefonu d cand era inca "under construction" oricum felicitari tuturor utilizatorilor de Tube .. si tineti minte Nokia 5800 The I-Phone Killer
Respect.

Jonnyy is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 15:55   #245 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jonnyy View Post
eu il am de 3 sapt ..oricum .. cine zice ca e varza telefonu greseste..
Ai avut probleme pana acum cu el? Scade sunetul cand vorbesti la telefon? Sau alte probleme din cele mentionate in acest topic? Tu poti sa ii faci uptate la software?

mrneo is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 19:19   #246 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

Se pare ca cei de la pcfun s-au inselat in privinta livrarii de luni azi, pe la 12, am primit coletul cu 5800 rosu, factura pcfun (1309 ron) si garantie nokia ro
pana acum, toate bune, nu am intalnit niciunul din bugurile de mai sus, am instalat shmessenger fara vreo problema, touchul merge foarte misto, qwerty mare nu imi face probleme la degetele mele mari.. si mai mult nu stiu ce sa spun
a, ver de soft e 10.0.010 si are lb romana

Last edited by klau; 09-01-2009 at 19:29..

Old 09-01-2009, 20:31   #247 (permalink)
Registered User

intr-adevar cei de la PCfun s-au inselat in ceea ce priveste livrarea. si eu am facut ieri comanda si cand m-au sunat mi-au spus ca abia luni il voi primi si azi surpriza m-au contactat cei de la firma de curierat( eu sunt din bucuresti) sa imi spuna ca maine o sa imi vina pachetul. Abia astept sa ma joc cu el .
Si pot spune ca am fost norocos ca am facut comanda ieri dimineata avand in vedere ca pretul a crescut cu peste 40 RON.

Cat despre cei de la EuroGsm astazi am trecut pe acolo sa vad daca au telefonul si il aveau expus la pretul de 1299 RON cu abonament si 1399 RON fara abonament insa in timp ce ma uitam in vitrina in care era expus am aflat ca telefoanele expuse in acea vitrina sunt disponibile DOAR la abonament!

bembem is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 20:40   #248 (permalink)
Registered User

Angry

Cineva a reushit sa intaleze pe telefon ..WorldMate? e disponibil din fisierul de downoad free...Eu tot nu reushesc deshi am reushit sa intalez pana la urma Accu Weather,.....va rog sa-mi spuneti..
Silviu

Sly27 is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2009, 22:05   #249 (permalink)
Registered User

Ce product code au sub baterie cele cu meniu in romana?

ionbrinzan is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 12:51   #250 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

code 0570120
rm-356

Old 10-01-2009, 15:22   #251 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
Handy Shell Is A 5800 XpressMusic Must-Have | Symbian-Guru.com

Incearca cineva sa instaleze handy shell pe el? Sa vedem daca merge. Cineva se plangea ca nu merge nicio aplicatie instalata.

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 17:33   #252 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

nu stiu pe care telefon nu merg instalate aplicatii, ca la mine merg faaara vreo problema

merci pt ideea cu handy shell, x-white, l-am instalat (s60v5), da' la prima vedere pare preaa complicat
am mai instalat si S60 5th Edition: Mobile Paint Example .. si ma mai uit dupa aplicatii :d

Old 10-01-2009, 22:27   #253 (permalink)
The same but not the same

Night Addict's Avatar

Quote:
Originally Posted by X-White View Post
Handy Shell Is A 5800 XpressMusic Must-Have | Symbian-Guru.com

Incearca cineva sa instaleze handy shell pe el? Sa vedem daca merge. Cineva se plangea ca nu merge nicio aplicatie instalata.
la mine nu merge (se instaleaza dar nu se deschide)

Night Addict is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 22:42   #254 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
MyPhone Turns Your S60 Into An iPhone | Symbian-Guru.com Alta aplicatie pentru interfata.

E ciudat. Night Addict tu ai telefonul cumparat din Ro? E o versiunea beta ceva? Ai firmawareul v10.0.007?

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 10-01-2009, 22:46   #255 (permalink)
The same but not the same

Night Addict's Avatar

Quote:
Originally Posted by X-White View Post
MyPhone Turns Your S60 Into An iPhone | Symbian-Guru.com Alta aplicatie pentru interfata.

E ciudat. Night Addict tu ai telefonul cumparat din Ro? E o versiunea beta ceva? Ai firmawareul v10.0.007?
Defapt luasem o versiune gresita, acum am instalat versiunea pt el si merge super.

Night Addict is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 00:09   #256 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

n-am gasit myphone nici macar trial

Old 11-01-2009, 19:51   #257 (permalink)
Registered User

Cei care au luat 5800 de pe pcfun.ro, ati primit in pachet si cardul de 8GB, nu de alta, dar pe site nu vad sa scrie...

bighost is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2009, 21:47   #258 (permalink)
Registered User

klau's Avatar

am primit si cardul, "infipt" in telefon

Old 13-01-2009, 17:51   #259 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Intrebare: abonamentul ala celebru "Comes with music" este valabil si in Romania? Adica daca cumperi unul din astea e inclus?

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 19:03   #260 (permalink)
Registered User

Nu.

veveritabc is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules