![]() |
| | #265 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
De abia acum am pus mana pe el. Primele impresii sunt: OAU! Desigur nu am mai folosit pana acum un telefon cu touchscreen. Are led de notificare, adica butonul alb de meniu. Este foarte rapid in aplicatii, dar mai trebuie instalate soft-uri aditionale pentru a-l folosi la capacitate full. Eu vin la el dupa un N73 si se vede diferenta dintre fun si profesional. Pe partea de divertisment m-a incantat tv-out-ul. Il pot folosi pe post de mini dvd player in caz ca vreau sa ma uit la alt televizor decat cel pe care e conectat calculatorul. Puterea GPS-ului m-a uimit. Nu i-am activat inca A-GPS-ul si totusi nu au existat probleme in a ma localiza in casa, ceea ce un aparat dedicat nu a reusit sa faca, un TOMTOM ONE, care nu se poate folosi indoors. O sa mai revin cu alte impresii pe masura ce mi le fac. Pana atunci, nu pot face decat o singura recomandare posibililor cumparatori. Daca nu ati mai avut pana acum un touch screen luati-l, veti fi placut surprinsi. Pentru restul, asteptati N97 sunt sigur ca va fi cu mult peste 5800.
__________________ | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #269 (permalink) | ||
|
a aparut un nou update, poate sunteti interesati: New Firmware Update For Nokia 5800 Officially Available! Quote:
__________________ | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
Din cate am citit pe GSMarena si prin alte parti 5800 foloseste generatia noua s60 adaptata pentru touch screen.Problema majora pe care o intampina acum,la inceput, este slaba implementare a acestuia.Din cate cunosc sau lansat 1 sau 2 ver de firmware deja nu stiu exact.Se pare ca softul inca are multe bug-uri dar care din fericire incept sa fie rezolvate rapid.Se vorbeste si de incompatibilitatea cu softurile care rulau pe versiunea precedenta de s60 dar se preconizeaza ca se vor dezvolta o multitudine de produse pentru aceasta versiune.Ma bate gandu sa-mi iau si eu unul avand momentan un 6120 de care sunt multumit(avand ultimul update de firmware pe el) ,totusi as vrea sa astept putin pentru ca din cate am auzit Samsung, HTC etc vor lansa in curand alte modele de mobile cu touchscreen si in plus se aude ca samsung vrea sa scoata mobile care sa fol noua ver a s60 fapt ce va duce la scaderea pretului in acest segment .Mai ales ca pretul lui real ar fi fost undeva pe la 280 eur din cate am citit.Bafta si astept sa vad cat mai multe impresii de la utilizatori.
| |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucharest |
New 5800 XM Owner! ![]() v10.0.010 Luat de pe PcFun.ro, venit acum 2 zile. Uitati un review: Touch screen: un pic mai greu cu degetu, perfect cu stilusu. Ecran: bestial, format 16:9. Sunet: pe difuzoare se aude mai incet ca un n95, dar are mai mult bass, pe casti, e comparabil cu ce a scos nokia pana acuma, Music playerul e super. Web Browser: pe pagini gen bloguri & forumuri, merge ca uns, pe pagini gen YouTube, tre sa ai rabdare cu el, pana isi incarca toate nebuniile. Embed Flash player merge super ok pentru un telefon parerea mea, daca vor mai veni si cu bug fixuri ulterior, jos palaria. Bateria: pe unu ca mine, ma tine 20h... cu frecat aproape continuu, wlan,muzica,video nebuneli d'astea, probabil tine vreo 2 zile bateria daca vorbesti vreo doua ore la el si in rest il lasi cu ecranu inchis. GPS: comparativ cu n95, se descurca mai repede cu satelitii si la landmarks are o aplicatie misto de vazut satelitii, ti-arata cum sun pozitionati fata de tine, interesant. Fizic este destul de sanatos facut, nu cred ca o sa mai fie probleme cu carcasa sau sa se crape un vreoun fel. Utilitati de accelerometru din fabrica: Screen rotate... face ce scrie. Daca te suna cineva si intorci telefonu cu fata in jos, ii da silent. Daca suna alarma de la ceas si-l dai cu fata in jos, da snooze 15 min by default. Acuma l-am avut si eu la discretie vreo 2 zile, si n-as vrea sa-l dau cum ziceau unii pe threadul asta mai sus ca o sa facem dupa ce-l luam. E chiar un super telefon, si duce spre high-end. De banii astia (1350ron) face destule ![]() Sunt super multumit de el.
__________________ CWZone - Admin & Project Manager | ||
|
| | #274 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Romania, Europe | Quote:
| ||
|
| | #277 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucharest |
@pufosul: eu m-am descurcat si spre surprinderea mea destul de bine cu hand-writing... am fost chiar placut impresionat, si fara sa stau sa-i fac setarile (si sincer sa fiu... nu scriu prea frumos ) Dupa ce am facut si setarile... am reusit sa scriu si literele care nu le puteam scrie ( gen i imi iesea j... )
__________________ CWZone - Admin & Project Manager | ||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
pufosule esti doctor ? sau pasionat de hieroglife ? Night addict schimba product code si o sa mearga sigur
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
| utile
daca vreti sa updatati softul phoenix este sg solutie (in cazul ca nu merge cu nokia soft update sau nu vreti sa platiti 100 ron unui service) pt a instala aplicatii, trebuie sa faceti rost de un certificat , eu am cerut pe ipmart si pana acum au functioant (4 teluri diferite) | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Sau ii dai deepreset imediat dupa ce il cumperi. Cod *#7370#. Nu mai ai apoi probleme cu aplicatiile. Ipmart e cel mai tare forum la ora actuala pentru aplicatii pentru el. Mi-a placut joculetul battleships ![]() @razor: Cam am scris de doctor, dar cred ca am facut greseala sa-l invat toate literele, nu alea care nu-mi ieseau, de aici cred ca e buba.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |