Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-01-2009, 19:34   #261 (permalink)
The same but not the same

Night Addict's Avatar

Eu din spania l-am luat de la FNAC la liber cand eram in vacanta, am primit 100 euro de muzica pe Nokia Music Store Spania, i-am folosit, au multa muzica internationala.

Night Addict is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 20:30   #262 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Eu intelesesem ca inseamna 1 an de abonament de tip subscriptie lunara ....

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2009, 22:46   #263 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Phone: Nokia 5800 Xpress Music, Nokia 2630
Pai probabil timp de 1 an aveai la dispozitie cei 100 de euro.
Mi-am dat si eu comanda de la emag. Am prins cu 1299. Blue.
Maine incepe distractia

Pufosul is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2009, 21:28   #264 (permalink)
Banned

dan7's Avatar

night addict, cat ai dat pe mobil? pt. ca am impresia ca versiunile CwM sunt oleaca mai scumpe

daca ti-a dat fnac separat muzica in cost e altceva.

pufosule, ceva impresii, poze high-res (deci fara mr. BlurryCam), un video ceva. orice.

dan7 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2009, 21:36   #265 (permalink)

Night Addict's Avatar

Quote:
Originally Posted by dan7 View Post
night addict, cat ai dat pe mobil? pt. ca am impresia ca versiunile CwM sunt oleaca mai scumpe

daca ti-a dat fnac separat muzica in cost e altceva.

pufosule, ceva impresii, poze high-res (deci fara mr. BlurryCam), un video ceva. orice.
430 euro. Nu am zis ca muzica avea legatura cu pretul telefonului

Old 14-01-2009, 22:42   #266 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

De abia acum am pus mana pe el. Primele impresii sunt: OAU!
Desigur nu am mai folosit pana acum un telefon cu touchscreen. Are led de notificare, adica butonul alb de meniu. Este foarte rapid in aplicatii, dar mai trebuie instalate soft-uri aditionale pentru a-l folosi la capacitate full. Eu vin la el dupa un N73 si se vede diferenta dintre fun si profesional.
Pe partea de divertisment m-a incantat tv-out-ul. Il pot folosi pe post de mini dvd player in caz ca vreau sa ma uit la alt televizor decat cel pe care e conectat calculatorul.
Puterea GPS-ului m-a uimit. Nu i-am activat inca A-GPS-ul si totusi nu au existat probleme in a ma localiza in casa, ceea ce un aparat dedicat nu a reusit sa faca, un TOMTOM ONE, care nu se poate folosi indoors.

O sa mai revin cu alte impresii pe masura ce mi le fac.

Pana atunci, nu pot face decat o singura recomandare posibililor cumparatori. Daca nu ati mai avut pana acum un touch screen luati-l, veti fi placut surprinsi. Pentru restul, asteptati N97 sunt sigur ca va fi cu mult peste 5800.

Old 14-01-2009, 22:58   #267 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Phone: Nokia 5800 XpressMusic
Quote:
Originally Posted by Pufosul View Post
De abia acum am pus mana pe el. Primele impresii sunt: OAU!
Desigur nu am mai folosit pana acum un telefon cu touchscreen. Are led de notificare, adica butonul alb de meniu. Este foarte rapid in aplicatii, dar mai trebuie instalate soft-uri aditionale pentru a-l folosi la capacitate full. Eu vin la el dupa un N73 si se vede diferenta dintre fun si profesional.
Pe partea de divertisment m-a incantat tv-out-ul. Il pot folosi pe post de mini dvd player in caz ca vreau sa ma uit la alt televizor decat cel pe care e conectat calculatorul.
Puterea GPS-ului m-a uimit. Nu i-am activat inca A-GPS-ul si totusi nu au existat probleme in a ma localiza in casa, ceea ce un aparat dedicat nu a reusit sa faca, un TOMTOM ONE, care nu se poate folosi indoors.

O sa mai revin cu alte impresii pe masura ce mi le fac.

Pana atunci, nu pot face decat o singura recomandare posibililor cumparatori. Daca nu ati mai avut pana acum un touch screen luati-l, veti fi placut surprinsi. Pentru restul, asteptati N97 sunt sigur ca va fi cu mult peste 5800.
Pufosul dar ce zici de calitatea foto, tocmai am vazut un review facut pe GSMArena.com si m-a dezamagit complet, mi se pare ca face poze mai prost ca un telefon cu 2MP.

mrneo is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2009, 23:13   #268 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Am facut vreo 2 poze si intr-adevar nu sunt cele mai tari poze, dar cred ca ziua se comporta decent. Nu am avut timp sa citesc tot review-ul celor de gsmarena.

Old 15-01-2009, 01:22   #269 (permalink)
Registered User

t_george1991's Avatar

Phone: Nokia 6230i
a aparut un nou update, poate sunteti interesati:

New Firmware Update For Nokia 5800 Officially Available!

Quote:
New features:
No new features

List of Changes/Fixes:

General:

Last word disappears when selecting receiver in SMS
My Nokia: phone displays “#” in front of Application name.
During BackUp & Restore operation, calendar entries are not restored
Operator menu link within Welcome application
Invalid message pops up before playing the file received via Bluetooth.
Input Method, VKB just display number when selecting a WLAN access point which contains a password.
Chinese box HWR control buttons and FS HWR control bar are too small.
Unable to add image to Contact bar from Gallery when there is about 5 GB of data in memory card
In Arabic UI, in calendar, the arrows on the top are reversed in week view and day view
Phone drops from service when both A5/3 +GEA3 used simultaneously with WLAN
UIrotation is too sensitive
Non stop Music Player “Library update”
Clock, Alarm is inactive when phone is power off.
APN Configuration Settings Update to be used for the Setting Wizard
UE unable to open Setting Wizard
StartUpSettings version updated.
Phone lost correct time during power off
USSD “Call Control Send USSD” command
UE drops from 3G, then cannot sync to 3G cells

Search:
Google search service is missing in Search.

Nokia Maps:
License Manager for Maps is not integrated to SW
Wrong layout of the strings in the Maps search and favorites views

Messaging
Could not send new email if user name and password is not predefined
The Messaging application crashes a lot specially when replying or trying to send SMS you have to remove battery to be able to use the device again

5.0 Touch UI:
Phonebook crashing when adding detail: Birthday, Anniversary

Browser:
Flash objects causes problems while browsing
Web screen is messed up in portrait mode

Operators specific:
Homepage is not defined for Vodafone Live!
Contact could not display when switch numbers in Singtel 2in1 SIM card

t_george1991 is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2009, 16:19   #270 (permalink)
Nick anterior: i_need_$$$

shugu's Avatar

Din cate am citit pe GSMarena si prin alte parti 5800 foloseste generatia noua s60 adaptata pentru touch screen.Problema majora pe care o intampina acum,la inceput, este slaba implementare a acestuia.Din cate cunosc sau lansat 1 sau 2 ver de firmware deja nu stiu exact.Se pare ca softul inca are multe bug-uri dar care din fericire incept sa fie rezolvate rapid.Se vorbeste si de incompatibilitatea cu softurile care rulau pe versiunea precedenta de s60 dar se preconizeaza ca se vor dezvolta o multitudine de produse pentru aceasta versiune.Ma bate gandu sa-mi iau si eu unul avand momentan un 6120 de care sunt multumit(avand ultimul update de firmware pe el) ,totusi as vrea sa astept putin pentru ca din cate am auzit Samsung, HTC etc vor lansa in curand alte modele de mobile cu touchscreen si in plus se aude ca samsung vrea sa scoata mobile care sa fol noua ver a s60 fapt ce va duce la scaderea pretului in acest segment .Mai ales ca pretul lui real ar fi fost undeva pe la 280 eur din cate am citit.Bafta si astept sa vad cat mai multe impresii de la utilizatori.

shugu is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2009, 16:43   #271 (permalink)
Registered User

t_george1991's Avatar

Phone: Nokia 6230i
Amk vazut la Unirea, in Germanos si la Orange cu 13 milioane jumatate, arata destul de bine in realitate, pacat ca bnu am putut umbla pe al... totusi, sunt dezamagit de calitatea jocurilor (alea 2: Bounce si ala cu masini care se misca su lag)

t_george1991 is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2009, 21:36   #272 (permalink)
Banned

Eu mi-am luat de la Nokia, cu 1399 RON. Sunt foarte multumit de el si il recomand tuturor.

razvang is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 09:44   #273 (permalink)
Registered User

New 5800 XM Owner!
v10.0.010

Luat de pe PcFun.ro, venit acum 2 zile.
Uitati un review:
Touch screen: un pic mai greu cu degetu, perfect cu stilusu.
Ecran: bestial, format 16:9.
Sunet: pe difuzoare se aude mai incet ca un n95, dar are mai mult bass, pe casti, e comparabil cu ce a scos nokia pana acuma, Music playerul e super.
Web Browser: pe pagini gen bloguri & forumuri, merge ca uns, pe pagini gen YouTube, tre sa ai rabdare cu el, pana isi incarca toate nebuniile. Embed Flash player merge super ok pentru un telefon parerea mea, daca vor mai veni si cu bug fixuri ulterior, jos palaria.
Bateria: pe unu ca mine, ma tine 20h... cu frecat aproape continuu, wlan,muzica,video nebuneli d'astea, probabil tine vreo 2 zile bateria daca vorbesti vreo doua ore la el si in rest il lasi cu ecranu inchis.
GPS: comparativ cu n95, se descurca mai repede cu satelitii si la landmarks are o aplicatie misto de vazut satelitii, ti-arata cum sun pozitionati fata de tine, interesant.

Fizic este destul de sanatos facut, nu cred ca o sa mai fie probleme cu carcasa sau sa se crape un vreoun fel.

Utilitati de accelerometru din fabrica:
Screen rotate... face ce scrie.
Daca te suna cineva si intorci telefonu cu fata in jos, ii da silent.
Daca suna alarma de la ceas si-l dai cu fata in jos, da snooze 15 min by default.

Acuma l-am avut si eu la discretie vreo 2 zile, si n-as vrea sa-l dau cum ziceau unii pe threadul asta mai sus ca o sa facem dupa ce-l luam. E chiar un super telefon, si duce spre high-end.

De banii astia (1350ron) face destule
Sunt super multumit de el.

bighost is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 13:11   #274 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by bighost View Post
New 5800 XM Owner!
v10.0.010

Luat de pe PcFun.ro, venit acum 2 zile.
Uitati un review:
Touch screen: un pic mai greu cu degetu, perfect cu stilusu.
Ecran: bestial, format 16:9.
Sunet: pe difuzoare se aude mai incet ca un n95, dar are mai mult bass, pe casti, e comparabil cu ce a scos nokia pana acuma, Music playerul e super.
Web Browser: pe pagini gen bloguri & forumuri, merge ca uns, pe pagini gen YouTube, tre sa ai rabdare cu el, pana isi incarca toate nebuniile. Embed Flash player merge super ok pentru un telefon parerea mea, daca vor mai veni si cu bug fixuri ulterior, jos palaria.
Bateria: pe unu ca mine, ma tine 20h... cu frecat aproape continuu, wlan,muzica,video nebuneli d'astea, probabil tine vreo 2 zile bateria daca vorbesti vreo doua ore la el si in rest il lasi cu ecranu inchis.
GPS: comparativ cu n95, se descurca mai repede cu satelitii si la landmarks are o aplicatie misto de vazut satelitii, ti-arata cum sun pozitionati fata de tine, interesant.

Fizic este destul de sanatos facut, nu cred ca o sa mai fie probleme cu carcasa sau sa se crape un vreoun fel.

Utilitati de accelerometru din fabrica:
Screen rotate... face ce scrie.
Daca te suna cineva si intorci telefonu cu fata in jos, ii da silent.
Daca suna alarma de la ceas si-l dai cu fata in jos, da snooze 15 min by default.

Acuma l-am avut si eu la discretie vreo 2 zile, si n-as vrea sa-l dau cum ziceau unii pe threadul asta mai sus ca o sa facem dupa ce-l luam. E chiar un super telefon, si duce spre high-end.

De banii astia (1350ron) face destule
Sunt super multumit de el.
Fa-i update la 11.0.008 si o sa vezi o mare diferenta (in viziunea mea) mai ales in scrierea mesajelor.

razvang is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 15:57   #275 (permalink)

Night Addict's Avatar

La mine nu vrea sa faca update "no software updates available for your phone" nici din telefon nici de pe pc.. Si e luat la liber, din spania.

Old 16-01-2009, 20:27   #276 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Posibil ai alt product code.
O alta impresie despre texting in scris de mana: imposibil, dar ma incanta modul alfanumeric.

Old 16-01-2009, 22:29   #277 (permalink)
Registered User

@pufosul: eu m-am descurcat si spre surprinderea mea destul de bine cu hand-writing... am fost chiar placut impresionat, si fara sa stau sa-i fac setarile (si sincer sa fiu... nu scriu prea frumos ) Dupa ce am facut si setarile... am reusit sa scriu si literele care nu le puteam scrie ( gen i imi iesea j... )

bighost is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2009, 23:03   #278 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
pufosule esti doctor ? sau pasionat de hieroglife ?

Night addict schimba product code si o sa mearga sigur

R@Z0R is online now    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 18-01-2009, 00:41   #279 (permalink)
Registered User

alekz2604's Avatar

utile

daca vreti sa updatati softul phoenix este sg solutie (in cazul ca nu merge cu nokia soft update sau nu vreti sa platiti 100 ron unui service)
pt a instala aplicatii, trebuie sa faceti rost de un certificat , eu am cerut pe ipmart si pana acum au functioant (4 teluri diferite)

alekz2604 is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2009, 13:37   #280 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Sau ii dai deepreset imediat dupa ce il cumperi. Cod *#7370#. Nu mai ai apoi probleme cu aplicatiile.
Ipmart e cel mai tare forum la ora actuala pentru aplicatii pentru el. Mi-a placut joculetul battleships

@razor: Cam am scris de doctor, dar cred ca am facut greseala sa-l invat toate literele, nu alea care nu-mi ieseau, de aici cred ca e buba.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules