![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
se poate instala meniul in limba romana pe el ? daca n`are...
__________________ http://www.polo9n.info/polo-734.html | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
mi-am luat si eu nu 5800 de la Nokia din Iulis Mall Cluj, 1430 ron, si asa ca prima impresie, wow, bestial, il am de o saptamana si singura problema pe care am avut-o a fost cea cu certificat erorr, dar dupa un search pe google am rezolvat-o, ce sa zic sunt super incantat de el e primul meu touch, si mai e si Nokia beton
__________________ Campioana Fotbalului Romanesc | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Aveti idee de ce nu se actualizeaza data din meniul *#0000# cand faci update de fw? Mi-am facut recent updateul la v11, prin NSU si cablu si la data ultimei actualizari apare neactualizat. Eventual stiti cum se configureaza un server SIP pentru asa ceva? Se poate face update OTA? PS: Aveti idee daca 5800 are UDP si cum ii se activeaza geo-tagging-ul?
__________________ | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucharest |
A mai descoperit cineva problema cu receptoru? Ca se aude prost cand apesi pe carcasa n'stuff... Am avut problema asta si am rezolvat-o. Pentru cine o mai are: www.symbian-freak.com :: View topic - [FIX] Nokia 5800 Earpiece Problem rezolvare eleganta. Cititi si posturile care mai aduc cate o observatie, sa nu faceti ceva gresit. Mie mi-a mers Multa Bafta!
__________________ CWZone - Admin & Project Manager | ||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
pt geo tagging nokia are serviciul LOCR
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
Stie cineva daca se gaseste alta folie pentru ecran? Eu nu am dat-o jos pe cea cu care a venit, protejeaza ecranu, dar ma incurca enorm poza aceea (in dreptul barei media) si chiar si liniile (linii gen amprenta care pleaca de la bara media). Ma enerveaza mai ales cand scriu mesaje...
| |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
se gasesc separat folii. cauta pe net, folie protectie telefon.
__________________ http://www.polo9n.info/polo-734.html | |||
|
| | #292 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
salut...eu caut un video converter pentru 5800 daca are cineva sau sa imi zica de unde il iau....am niste MP4 luate de pe net (video) si nu reusesc sub nici o forma sa le vad pe telefon.....imi scrie fie ca cannot play nu stiu ce ...try to play separatly sau ceva in genu...fie le recunoaste sub forma de melodie....si nu arata video ... .....care ma poate ajuta.... zero_oxigen e idu meu ..... sau PM .... MERSI | ||
|
| | #294 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Am si eu o problema.... minora pot spune... dar ma enerveaza rau... Nu vrea sa se conecteze la satelitzi.... nici cu softul de la nokia nici cu Garmin XT... Imi apar niste bare.... dar spune k nu e conectat.... Cat despre Garmin XT.... Dupa ce am stat 2 ore sa instalez tot si am reusit sa`l fac sa foloseasca Modulul de GPS integrat in tel imi face la fel.... Ramane cu "Acquiring Satellites" dar imi arata si asta niste bare... care fluctueaza.... Ceva idei ?! Pareri.... Orice..... Multumesc Anticipat | ||
|
| | #299 (permalink) | ||
| Chiar aseara m-am intalnit cu unu care avea E71 (foarte urat dupa parerea mea, pt ca eu nu suport telefoanele cu QWERTY) si cand l-a vazut pe al meu (5800) a zis ca isi cumpara si el, mai ales ca are cam tot ce are e71 plus altele, a fost foarte dezamagit cand a intrat pe site-ul lui de pe 5800 si a vazut ca vede butoanele facute in flash si pe e71 nu le vede si mai ales rezolutia lui 5800 (640x360) fata de e71 (320x240) el saracu credea ca e71 e cel mai tare telefon de pe pamanat (e genu ala de persoana cu fitze.. ia orice este mai nou si mai scump numai sa fie "jmecher")
| |||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |