![]() |
| | #302 (permalink) | ||
|
L.am luat, tinut 3 zile, vandut.Bug.uri enervante,se baga pe silence cand il scoteam din husa lui,castile foarte slabe fata de un SE Walkman,ecran frumos, dar touchscreen enervant,mult mai slab fata de iphone sau chiar lg viewty.STUPID de gros si functia de search in agenda telefonului de.a dreptul dezastroasa.Parerea mea este ca Nokia ar trebui sa ramana la teluri fara touch ca nu sunt de ei.
__________________ Peugeot and BMW FAN ![]() nick anterior bogdymanea2004 | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre touchscreen, ce are? Ca eu sincer nu vad ceva inneregula cu el, apropo.. te inteleg sa-l compari cu Iphone, dar cu Viewty? Sa fim seriosi.. ala e pocnit rau... mai degraba compara si tu cu un KC910 daca vrei sa compari cu ceva de la LG... Searchul in agenda e super usor, apesi prima litera si te duce direct acolo, daca ai prea multe contacte incepand cu aceea litera, o apesi si pe a2a... nu trebuie sa fi savant sa-ti dai seama... Sunt curios ce alt telefon "superb" ai acum dupa ce l-ai vandut pe 5800. | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Quote:
E chiar ciudat, incearca totusi sa-i faci update la versiunea de software daca nu i-ai facut pana acum... iti recomand sa faci si un hard reset inainte de update: tastezi *#7370# si cand iti cere codul bagi: 12345. | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucuresti |
sal.vreau sa cumpar un 5800 dar nu am avut unde sa incerc noul touch.am doua intrebari pentru cei care detin telu prima este atunci cand ai un apel si bagi mana in toc sau buzunar poti raspunde din gresala atingand displayul si daca se poate dezactiva si sa rasp.sau sa resping din taste si adoua prob.in timp ce vorbesc cat de usor am acces la agenda de contacte.stau destul de mult timp la volan si trebuie sa folosesc telu cu o mana sa caut in contacte sa formez nr. etc.nu as vrea sa raman dezamagit dupa achizitionare.multumesc pt.raspunsuri anticipat si primesc si alte sfaturi.
| ||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
Mie mi se pare greu de folosit la volan. Mai mult nu pot sa-ti zic k il am de ieri.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
|
Intradevar este putin mai dificil de utilizat in timp ce sofezi, dar eu m-am obisnuit sa apelez / raspund cand conduc, o sa va obisnuiti cu timpul, trebuie sa stiti exact ce si unde cautati, sa nu fiti nevoiti sa va uitati prea mult la el, siguranta in trafic este mai importanta decat un apel. Eu il am de 2 saptamanii si pot sa spun ca m-am obisnuit indeajuns de mult cu el, n-am nici un regret ca l-am cumparat.
| |||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre agenda, nu inteleg ce vrei sa spui, ce sa dezactivezi? | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucuresti |
sorry cred ca am formulat gresit am intrebat daca se poate dezactiva touchul pt.raspuns,respins si sa folosesc tastele de jos(verde rosu) si la agenda de contacte daca ai acces rapid in timpul unei conv.sa cauti un nr tel.sa nu ma pierd prin meniu ?
| ||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
Nu merge facut update prin NSU, am unul albastru made in hungary. LA voi merge?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
eu mi-am facut update de firmware direct de pe net din settings/phone/pohne mgmt/device updates/option dar trebuie sa ai o conexiune de net(tot albastru made in hungary) telefonul este foarte tare nu cred ca exista alt telefon care sa-l bata la felul cum se aude iar la display e printre cele mai bune, nu mi s-a intamplat sa raspund niciodata din greseala cand il scot din husa(folosesc alta husa decat cea din pachet) singurele minusuri care probabil se vor rezolva cu timpul sunt(nu tin neaparat de telefon) lipsa unui divxplayer care sa mearga calumea(oricum asta nu e mare problema daca iti convertesti orice film filmulet sau videoclip in mp4 la rezoluti 640*360 se vede super bine) si lipsa softului garmin care sa mearga fara prea multa chinuiala la instalare | ||
|
| | #317 (permalink) | ||
|
Am incercat si eu cum ai spus, nu merge. Zice ca nu sunt actualizari disponibile. Zimi si mie ce product code are al tau. E sub baterie sub imei scris. Si ce culoare e tel.
|
| | #318 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucharest |
@Shobby112: 5800 are proximity sensor, care ce face: cand il pui la ureche, blocheaza si stinge ecranu, DAR functia asta se activeaza imediat ce telefonu incepe sa sune -> atunci cand este in buzunar (respectiv in husa) iar senzorul ii zice telefonului ca este ceva langa el, el se blocheaza, pana "i se face loc", adica nu mai ai nimic apropiat de partea superioara din fata a telefonului. Cand l-ai scos din buzunar(husa) debea atunci incepe ecranu sa afiseze, iar touchul sa fie activ. ![]() Cheers!
__________________ CWZone - Admin & Project Manager | ||
|
| | #319 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Cate posturi poate memora radio-ul? Ce afiseaza RDS-ul? Se poate face in asa fel incat sa pot inregistra rapid, o convorbire sau eventual pe cineva vorbind? Fara sa mai trec prin atatea meniuri....E51 are un buton dedicat...de exemplu. | ||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
A mai reusit sa faca cineva update din manager telefon direct de pe net? Apropo are UDP?
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |