Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2009, 18:56   #301 (permalink)
The same but not the same

Night Addict's Avatar

Eu lafel, un prieten de-al meu si-a luat e71, l-a vazut pe-al meu si si-a dat o palma

Night Addict is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 19:37   #302 (permalink)
Registered User

Bogdan Manea's Avatar

L.am luat, tinut 3 zile, vandut.Bug.uri enervante,se baga pe silence cand il scoteam din husa lui,castile foarte slabe fata de un SE Walkman,ecran frumos, dar touchscreen enervant,mult mai slab fata de iphone sau chiar lg viewty.STUPID de gros si functia de search in agenda telefonului de.a dreptul dezastroasa.Parerea mea este ca Nokia ar trebui sa ramana la teluri fara touch ca nu sunt de ei.

Bogdan Manea is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 20:15   #303 (permalink)
Registered User

salut! ... si HELP! nu-mi apar numele apelantilor din retea. Chior cum sunt... imi este greu sa aflu cine ma apeleaza. Curios este faptul ca cei din alte retele se identifica. Sa-i trag de urechi pe cei de la Vodafone?

goldfeld is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 22:43   #304 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Phone: Nokia 5800 XpressMusic
Quote:
Originally Posted by bogdymanea2004 View Post
L.am luat, tinut 3 zile, vandut.Bug.uri enervante,se baga pe silence cand il scoteam din husa lui,castile foarte slabe fata de un SE Walkman,ecran frumos, dar touchscreen enervant,mult mai slab fata de iphone sau chiar lg viewty.STUPID de gros si functia de search in agenda telefonului de.a dreptul dezastroasa.Parerea mea este ca Nokia ar trebui sa ramana la teluri fara touch ca nu sunt de ei.
Ce sa faci prietene.. daca nu stii sa umblii pe el, asta e, eu il am de 2 saptamanii si nici macar odata nu s-a activat ecranul singur cand l-am scos din husa, mai ales sa se activeze alt profil cum ar fi: "silentios", e clar ca nu stii sa-l scoti... castile lui eu nici nu le-am scos din pachet pentru ca folosesc fostele casti de la Sony Ericsson W810i, mi-au placut mai mult decat cele de la Nokia, trebuia sa bagi partea de sus de la castile de SE walkman impreuna cu partea de jos de la Nokia, adica de la telecomanda aceea a castilor.
Cat despre touchscreen, ce are? Ca eu sincer nu vad ceva inneregula cu el, apropo.. te inteleg sa-l compari cu Iphone, dar cu Viewty? Sa fim seriosi.. ala e pocnit rau... mai degraba compara si tu cu un KC910 daca vrei sa compari cu ceva de la LG...
Searchul in agenda e super usor, apesi prima litera si te duce direct acolo, daca ai prea multe contacte incepand cu aceea litera, o apesi si pe a2a... nu trebuie sa fi savant sa-ti dai seama...
Sunt curios ce alt telefon "superb" ai acum dupa ce l-ai vandut pe 5800.

mrneo is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 22:53   #305 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Phone: Nokia 5800 Xpress Music, Nokia 2630
Probabil telefonul de pe bordul unui BMW sau Peugeot. Sigur e mai facil in utilizare de 5800

Pufosul is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2009, 23:46   #306 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by goldfeld View Post
salut! ... si HELP! nu-mi apar numele apelantilor din retea. Chior cum sunt... imi este greu sa aflu cine ma apeleaza. Curios este faptul ca cei din alte retele se identifica. Sa-i trag de urechi pe cei de la Vodafone?
Sa inteleg ca toti apelanti de pe reteaua Vodafone iti apar fara nume, doar numarul? Si cei din alte retele iti apar normal?
E chiar ciudat, incearca totusi sa-i faci update la versiunea de software daca nu i-ai facut pana acum... iti recomand sa faci si un hard reset inainte de update: tastezi *#7370# si cand iti cere codul bagi: 12345.

Old 02-02-2009, 10:30   #307 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

mie mi se pare ok telefonul. Totusi nu ii pot facu update prin nsu.
Posted via Mobile Device

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 19:22   #308 (permalink)
Registered User

sal.vreau sa cumpar un 5800 dar nu am avut unde sa incerc noul touch.am doua intrebari pentru cei care detin telu prima este atunci cand ai un apel si bagi mana in toc sau buzunar poti raspunde din gresala atingand displayul si daca se poate dezactiva si sa rasp.sau sa resping din taste si adoua prob.in timp ce vorbesc cat de usor am acces la agenda de contacte.stau destul de mult timp la volan si trebuie sa folosesc telu cu o mana sa caut in contacte sa formez nr. etc.nu as vrea sa raman dezamagit dupa achizitionare.multumesc pt.raspunsuri anticipat si primesc si alte sfaturi.

Shobby112 is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 19:29   #309 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Mie mi se pare greu de folosit la volan. Mai mult nu pot sa-ti zic k il am de ieri.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 02-02-2009, 20:38   #310 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Intradevar este putin mai dificil de utilizat in timp ce sofezi, dar eu m-am obisnuit sa apelez / raspund cand conduc, o sa va obisnuiti cu timpul, trebuie sa stiti exact ce si unde cautati, sa nu fiti nevoiti sa va uitati prea mult la el, siguranta in trafic este mai importanta decat un apel. Eu il am de 2 saptamanii si pot sa spun ca m-am obisnuit indeajuns de mult cu el, n-am nici un regret ca l-am cumparat.

Old 02-02-2009, 21:34   #311 (permalink)
Registered User

ok am inteles dar cum este se poate rasp. din gresala la atingerea ecranului si daca merge dezactivata si partea cu agenda scuze ca insist dar vreau sa vad parerile voastre.

Old 02-02-2009, 21:55   #312 (permalink)
Banned

dan7's Avatar

eu, inainte sa dau banii pe el astept congresul 3gsm de la barcelona (incepe pe 15feb) sa vad daca bajetzii anunta ceva nou in acelasi gen pe segmentul entry-level. adica un upgrade la cam aceiasi bani al actualului model.
sugerez si altora sa faca acelasi lucru.

dan7 is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2009, 22:15   #313 (permalink)
Registered User

mrneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shobby112 View Post
ok am inteles dar cum este se poate rasp. din gresala la atingerea ecranului si daca merge dezactivata si partea cu agenda scuze ca insist dar vreau sa vad parerile voastre.
Se poate raspunde daca atingi pe ecran pe butonul Raspunde, dar nu cred ca scotandu-l din buzunar o sa apesi pe ala, mai ales ca trebuie sa apesi fix pe el nu sa treci cu degetul pe ecran si oricum nu e asa de senzitiv, trebuie apasat ca si cum ai apasa pe tastatura... Eu l-am avut in buzunar si cu husa si fara si nu s-a raspuns niciodata din greseala...
Cat despre agenda, nu inteleg ce vrei sa spui, ce sa dezactivezi?

Old 02-02-2009, 22:45   #314 (permalink)
Registered User

sorry cred ca am formulat gresit am intrebat daca se poate dezactiva touchul pt.raspuns,respins si sa folosesc tastele de jos(verde rosu) si la agenda de contacte daca ai acces rapid in timpul unei conv.sa cauti un nr tel.sa nu ma pierd prin meniu ?

Old 02-02-2009, 23:24   #315 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Nu merge facut update prin NSU, am unul albastru made in hungary. LA voi merge?
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 03-02-2009, 04:53   #316 (permalink)
Registered User

eu mi-am facut update de firmware direct de pe net din settings/phone/pohne mgmt/device updates/option dar trebuie sa ai o conexiune de net(tot albastru made in hungary)
telefonul este foarte tare nu cred ca exista alt telefon care sa-l bata la felul cum se aude iar la display e printre cele mai bune, nu mi s-a intamplat sa raspund niciodata din greseala cand il scot din husa(folosesc alta husa decat cea din pachet) singurele minusuri care probabil se vor rezolva cu timpul sunt(nu tin neaparat de telefon) lipsa unui divxplayer care sa mearga calumea(oricum asta nu e mare problema daca iti convertesti orice film filmulet sau videoclip in mp4 la rezoluti 640*360 se vede super bine) si lipsa softului garmin care sa mearga fara prea multa chinuiala la instalare

gaabriel is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 12:37   #317 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Am incercat si eu cum ai spus, nu merge. Zice ca nu sunt actualizari disponibile. Zimi si mie ce product code are al tau. E sub baterie sub imei scris. Si ce culoare e tel.

Old 03-02-2009, 16:55   #318 (permalink)
Registered User

@Shobby112: 5800 are proximity sensor, care ce face: cand il pui la ureche, blocheaza si stinge ecranu, DAR functia asta se activeaza imediat ce telefonu incepe sa sune -> atunci cand este in buzunar (respectiv in husa) iar senzorul ii zice telefonului ca este ceva langa el, el se blocheaza, pana "i se face loc", adica nu mai ai nimic apropiat de partea superioara din fata a telefonului. Cand l-ai scos din buzunar(husa) debea atunci incepe ecranu sa afiseze, iar touchul sa fie activ.
Cheers!

bighost is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 19:52   #319 (permalink)
Registered User

Cate posturi poate memora radio-ul? Ce afiseaza RDS-ul?
Se poate face in asa fel incat sa pot inregistra rapid, o convorbire sau eventual pe cineva vorbind? Fara sa mai trec prin atatea meniuri....E51 are un buton dedicat...de exemplu.

boggieman is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2009, 19:53   #320 (permalink)
Invingator

Pufosul's Avatar

Phone: Nokia 5800 Xpress Music, Nokia 2630
A mai reusit sa faca cineva update din manager telefon direct de pe net? Apropo are UDP?

Pufosul is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules