![]() |
| | #541 (permalink) | ||
| Quote:
astea de la click gsm au o garantie la un alt service nu este la nokia sau etc.daca serviceul da faliment adio garantie | |||
|
| | #544 (permalink) | ||
| Nu cred ca se poate decoda..., esti sigur ca este numai 1.2 mili? mie imi miroase a tzeapa avand in vedere ca aici se vinde intre 12.5-14 mili.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #545 (permalink) | ||
|
1.2 mil e decodarea bb5.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #549 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #553 (permalink) | ||
| Quote:
Posted via Mobile Device | |||
|
| | #554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
16.5 mil am dat pe el ,dar am vazut ca peste tot era 15.5 mil ,da nu am mai avut rabdare deoarece imi pierdusem telefonu si nu a mai contat 1 mil in + sau - k , ms de sfat , poate o aparea si un iphone mai mic si cu o camera mai buna + video pe viitor MS | ||
|
| | #555 (permalink) | ||
|
in maxim 2 sapt vine si HD-ul la noi in 16 o sa putem sa il achizitionam. can`t wait !
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #556 (permalink) | ||
| Quote:
Tot spre Idou sau OmniaHD o sa ma indrept. | |||
|
| | #557 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
Mi-am achizitionat de curand jucaria (5800 xm - blue).Sincer sunt destul de dezamagit.Am probleme cu bateria.wifi-ul uneori nu se activeaza.Iar GPS-ul are toane, si cand merge ma arata undeva la dracu'n praznic.Ecranul nu e facut dintr-un plastic dur ca si la iphone ,si se zgarie cu usurinta (nu puteam lasa folia de protectie prea mult,caci deja ma deranjau la culme dungulitele). Dar are si avantajul lui,se aude bestial! | ||
|
| | #558 (permalink) | ||
| Quote:
Pana acum nu sa plans nimeni de baterie. Wifi merge superb, se conecteaza instant , ce program folosesti pt GPS? Dupa aproape de 2 luni de utilizare intensa nu am nici o dunga pe ecran.., esti sigur ca nu sa zgaraiat prin buzunar..alaturi de chei?
|
| | #559 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | si pe mine ma deranjat folia cu dungulite dar am gasit folie(transparenta) la 20lei(2buc), iar daca folosesti si husa nu tare ai cum sa il zgari. ce ma deranjeaza la el este faptul ca raman urme de deget pe el (la ambele folii raman) si faptul ca daca stai afara la soare nu tare vezi nimic pe el in restu nu prea am probleme cu el | ||
|
| | #560 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
Mi-am facut si eu comanda de folii de la 3M trebuia sa-mi ajunga azi.Firmware-ul este ultimul cred,v20.Cand zic ca am probleme cu wifi-ul zic faptul ca are momente cand nu-l mai recunoaste sau nu vrea sa se conecteze dc ii cand pun wpa/psk.(stie cienva cum pot afla macul la un telefon,caci am observat ca se conecteaza mai usor dc nu am nici un security key.Ca GPS folosesc nokia maps.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |