![]() |
| | #1002 (permalink) | ||
|
O chestie interesanta. Vad ca la unii au aparut un price cut, dar in acelasi timp a disparut din telefon tv out-ul, stylusul si alte accesorii. 5800-le arata si altfel de fapt, mai mic pe inaltime. Asta cred ca-i la indieni. Nokia 5800 gets Major Price Cut Aveti idee de asa ceva ?
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #1003 (permalink) | ||
|
au scos niste facilitati (tv out / stand /etc). si vorbim de india unde se intampla (aia is vai de curul lor, primesc cu bratele deschise versiunile spartane) , nu cred ca o sa vedem asa ceva in europa.
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #1008 (permalink) | ||
| Pentru FlipSilent, nu stiu, pentru resetat telefonul gasesti mai jos. Soft reset - *#7370* Hard Reset - Press and hold RED + GREEN + CAMERA when powering up. Keep the keys pressed until you get the shaking hands. That should fully reset the device, with a lock code of 12345. That should fully reset the device, with a lock code of 12345 This is only available on phones with 20.0.012 or later
__________________ Comentezi? | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
multumesc frumos, stie cineva si starea pentru flip silent? la magazinul unde lucrez eu aveau exact nokia 5800xm blue ca si al meu facut tot in ungaria si nici acela nu avea romburile pe stickerul de sub baterie, deci m-am linistit. Eu am trecut de la un nokia n78 la 5800xm cu ultimul firmware si am ramas foarte placut impresionat de el. | |||
|
| | #1015 (permalink) | ||
| Quote:
Ce nasol ca nu gasesti. De "goagle" nu ai auzit...![]() Quote:
"Goagle"
__________________ | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | vedeti aici putin mai tarziu cum face telefonul cand il intorci ... am si eu nokia 5800 v30 no prob efecte activate tot dar totusi nu-mi face asa ... :| mi se pare enervant pentru ca cunosc pe cineva care are tot 5800 luat din acelasi magazin si face ... este vorba despre acel efect de fade cand se intoarce meniul ... cine ma poate ajuta sa rezolv problema plsss .... ms anticipat ... dati pm sau aici p forum | ||
|
| | #1017 (permalink) | ||
|
mergi la Teme si trebuie sa ai optiunea p-acolo cand selectezi acea tema. Hai dao naibii voi mai "rasfoiti" telefonul ala din cand in cand sau numai intrebati aici de lene?
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | mda
multumesc de raspuns da nu mi-a fost de ajutor ) am butonat ambele telefoane ( si cel al prietenului ) si au aceleasi setari ... nu e nimic de bifat sau debifat nimic de dat la option in teme ... sau cel putin nu am gasit eu .. si sa stiti ca am efectele de tema activate ...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |