![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
| Qt 4.6 Beta 1 running on Samsung I8910 & Nokia 5800 Symbian S60 devices ati incercat ? nu pot descrie exact ce e, dar are un browser web cu kinetic scrolling super tare
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1043 (permalink) | ||
| daca citeai comentariile poate incercai eu nu am 5800 deci nu am ce sa incerc
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1045 (permalink) | ||
| cumpara asa. Tot mai bine decat husa.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #1048 (permalink) | ||
|
chiar nu se zgarie, dar nu as insista prea mult In schimb nu-l protejeaza impotriva prafului.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
|
Sa mai discutat, schimba product code.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Phone: SE P1i |
mi-am luat nokia 5800....problema ....e ca ma deranjeaza cablu de date e scurt ca naiba alta problema e ca eu am usb pe tastatura...dar nu vrea sa se conecteze ....vrea doar la port usb de la pc...care asa am si facut....se poate rezolva cumva...chetia asta...... alta problema e ca telefonu e luat cumva din italia.....deci nu e branduit sau ceva de genu asta...cand il deschid apare logo-ul de la nokia..canta mel.aia de nokia...dupa care imi apare logoul "fast web"......in rest e telefonu original..ca m-am uitat si l-a altelesi nu are nimic chimbat prin meniuri.......m-am uitat...la versiunea de soft...si o am pe Versiune soft: V21.0.025 Custom version 21.0.025.434.01 Version date 08 06 2009 pana la urma asta e ultima versiune de soft......apropo nu am limba Romana dar nu ma deranjeaza.....cum scap de acee asa zisa reclama si cu rezolv cu limba Romana si cu ce alt progra, sa pot face reistalare soft..sa-l fac ca din fabrica....fara aceea mica reclama....si cu ultima versiune de soft
__________________ ,SonyEricsson P1i,BACAU![]() ![]() 0723813670 portat in Orange | ||
|
| | #1053 (permalink) | ||
|
Ca sa scapi de alea trebuie sa ii schimbi product code este explicat aici pe forum in detaliu cum se face, ai si codurile care trebuie sa le pui si o sa iti apara si limba romana si scapi de logoul ala. Ultima vers este 31. Dupa ce schimbi product code faci update de soft cu NSU.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #1056 (permalink) | ||
| Quote:
, NOT!!!!! oricum mai asteptam sa vedem ce zice lumea despre el intai
| |||
|
| | #1058 (permalink) | ||
| noua versiune
nu se vede nici o schimbare majora,am incercat si cu versiunea navigation edition(product code 0591352: Russian Navi) dar in afara de faptul ca mi-a schimbat tema nu e nimic schimbat;ma asteptam la licenta drive&walk unlimited dar se pare ca licenta vine cu un serial in pachet sau poate e activata din fabrica.Asa ca am revenit la 0570120 RUSSIAN red ROMANIA.v31.0.101 software version date 16 09 2009 | |||
|
| | #1059 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 Location: Baia Mare Phone: 5800 xm |
salut.am o intrebare.numai alea pe care scrie made in finland sunt bune? ![]() pe al meu scrie made by nokia si a fost trimis din US in ianuarie, am avut vers 11 pe el,dar am citit tot threadu asta si ieri am facut update la soft de 2 ori, prima data am luat v21 apoi v30 ,apoi nu s-a intors meniu odata cu telefonul,i-am dat un restore fact sett si acum merge struna,pana acum nu am avut exact nici o problema cu telefonul din 3 februarie cand a intrat in posesia mea Last edited by adriano9; 22-10-2009 at 14:34.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |