![]() |
| | #1104 (permalink) | ||
| nokia nu anunta niciodata asa ceva. ---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:00 ---------- da, insa in 2-3 ore ti gata bateria.
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #1105 (permalink) | ||
|
am un frate care vrea sa-si ia un nokia 6600i slide la nu stiu ce promotie. Chestia e ca nokia 5800 ar fi cu 10 euro mai scump fata de 6600i. Exista vreun motiv pt care ar alege 6600i? ma refer la ce poate sa faca telefonul. Nu-l intereseaza camera de 5 mp a lui 6600i. Eu am 5800 si nu vad de ce ar alege 6600 in favoarea lui 5800
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #1106 (permalink) | ||
|
Pai cu 6600i nu prea poate sa faca nimic..in comparatie cu 5800 , nu are OS, GPS, Wlan...si multe altele, dar pana la urma totul tine de gusturi..poate nu vrea sa se complice cu un tel cu sistem de operare si prefera ceva simplu fara batai de cap. Stii cum se zice: Gusturile nu se discuta
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #1107 (permalink) | ||
|
A aparut un nou fw din pacate nu include si kinetic scrolling ![]() http://http://symbianized.net/nokia-...ware-31-0-101/ Update changelog neoficial: - rezolvat bugul ce inchidea browserul daca paginile deveneau prea mari; - a crescut viteza satelitilor in OVI Maps; - vine cu OVI Maps 3.1 pre-installed; - s-a marit memoria RAM disponibila utilizatorului; - s-a rezolvat “terrible” bug alarm (ce e aia?); - a crescut viteza sistemului; - a crescut calitatea fotografiilor in conditii de luminozitate redusa; - langa mesajul de instiintare a incarcarii complete a acumulatorului apare o iconita cu o baterie verde; - apare o optiune cu ajutorul careia se alege marimea fontului de scriere (in Settings-Phone-Display);
__________________ | |||
|
| | #1108 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1109 (permalink) | ||
|
Probabil a mai fost intrebarea asta, dar puteti sa-mi spuneti si mie daca merg filme cu subtitrare pe 5800? (si ce program ar trebui sa folosesc, si in ce program sa le convertesc si la ce dimensiune si cum bag subtitrarea ?! ) .Asta ar fi cam ce vreau sa stiu, raman dator daca puteti sa ma ajutati
| |||
|
| | #1112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
are cineva probleme su senzorii? inainte atunci cand ma suna cineva si telefonul era in portul lui nu mi se aprindea ecranul.acum nu stiu ce are si plus de asta bateria se descarca mai repede din cauza asta. stie cineva cum se remediaza?
| ||
|
| | #1114 (permalink) | ||
| Quote:
Edit: nu exista navi blue, dar macar un cod care include si romana?
__________________ i'm only human Last edited by spikje; 02-11-2009 at 14:11.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |