![]() |
| | #1124 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
exista vreun magazin online care vinde car-kit pt nokia 5800 (cel original arata oribil) gen : FoneM8 - Dedicated Nokia 5800 Windscreen Suction Mount: Amazon.co.uk: Electronics & Photo ? | ||
|
| | #1125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | Quote:
nokia ramane nokia...asta e parerea meaLE:Aaa tu l-ai da ca deja te-ai saturat de el,dar zic asa cand l-ai avut la inceput daca l-ai fi dat pe un iphone.. | ||
|
| | #1126 (permalink) | ||
|
A aparut Opera 10 beta varianta pt symbian.Prima impresie e una foarte buna,e rapid,are java,zoom dar da niste erori cu memory full destul de enervante.Sper sa se rezolve problema asta. Link:Opera Mobile 10 beta for S60 available for download now - GSMArena.com news Pt nokia 5800 e valabil ce am scris.
__________________ | |||
|
| | #1127 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #1128 (permalink) | ||
|
in primul rand, imi place ecranul de la iphone (atat dimensiunea lui, cat si cum raspunde la comenzi )dupa care.. pt iphone exista foaaaaaarte multe aplicatii si jocuri simpatice .. ceea ce pt 5800 nu prea existasi in ultimul rand, m-am cam plictisit de 5800 (desi sunt fan symbian, si de cativa ani buuuni tot cu el o ard..) pufos, o fi, n-o fi de cocalar.. dorwoo, e foarte tare opera 10, ms
__________________ | |||
|
| | #1130 (permalink) | ||
ok, telefon nou cumparat cu firmwire 2.0.*** am instalat ovi si nokia soft updater ultimele versiuni etc etc si imi spune ca nu exista firmwire nou. Conteaza daca ii pe orange ? sau ca am selectat ca si tara romania ? trebuie sa ma inregistrez pe nokia pt firmwire nou ? | ||
|
| | #1132 (permalink) | ||
hmm , am gasit aici un tutorial ok zic eu, care cod sal folosesc ? How to: Change your Product Code | SymbianWorld - your S60 and Symbian resource for News, Applications and more din cate am citit operatia cam distruge garantia, se mai poate reveni cu un hard reset sau ceva sau ma risc ? | ||
|
| | #1134 (permalink) | ||
|
Si eu m-am saturat de 5800. Pur si simplu nu mai vreau. Il am de 6 luni si se blocheaza ca naiba tot timpul,crash-uri la browser,probeleme MARI cu flash-ul,nu gasesc aplicatii bune etc. Cand implineste 1 an ii cumpar alta carcasa si il vand. Daca scot 8 milioane pe el imi cumpar un sonim xp3 enduro. Explicatia este simpla:cateodata simt nevoie sa sparg bucati telefonul si de-abia ma abtin cu 5800le :s.
__________________ Starting a new life... Dau invitatii pe lockerz,PM cu mail-ul. Vrei 1% reducere cand dai comanda de pe pcgarage? Foloseste voucherul EVMCCTFB. | |||
|
| | #1138 (permalink) | ||
| Quote:
Pai zi-ne si noua diferenta, ca telefon nu ca si gadget. Cum se comporta 5800 vs iphone ? Calitatea sunetului, a microfonului, baterie, semnal GSM, semnal GPS ?
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #1139 (permalink) | ||
|
Ca si calitate nu am observat nici o diferenţa, receptia GSM este buna nici o problema pana acum cu toate ca l-am deblocat de pe reţeaua in care este codat. Teste la baterie nu am apucat sa-i fac încă dar după estimarile mele mai mult de 2 zile nu tine dacă îl freci un pic. La GPS pot sa zic ca se conecteaza mai repede ca Nokia. Nu vreau sa intru in detalii privind jocurile si softurile ca cred ca se ştie ca nu ai cum sa compari Nokia cu iPhone la capitolul asta. Apropo am 3GS. Posted via Mobile Device | |||
|
| | #1140 (permalink) | ||
|
marcelinosar, din punct de vedere al browsingului, e superb (mai ales cu noul opera 10, care are un kinetic scrolling superb) .. all24, incearca si tu un reset to factory default, si poate mai scapi de blocari
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |