![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
stai linistit ca nu o sa fie ! eu il preconizez undeva la 12-13 mil la noi daca nu in magazine, atunci la baieti
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Manuale Cls. a 11-a si 12-a Ofer invitatii Lockerz ! Sunt Z-Lister ! Contact : PM / mess | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Ala e pret pt romanistenii culegatori de capsuni. Aici in tara va fi un pret rezonabil, dar nu de alta nu se va vinde prea bine daca-l baga pe acelasi palier cu unu de 8mp. Si nici nu te pune nimeni sa-l iei atunci cand apare, poti sa astepti 1-2 luni sa se mai inmoaie pretul. Doar sa apara odata!
__________________ | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Se pare ca cei de la Nokia au facut telefonul cu mult timp inainte, eu abia acum am vazut ca este folosit in filmul The Dark Knight care a fost lansat in 14 Iulie... cine stie cu cat timp in urma a fost filmata scena respectiva cu telefonul..
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| update Nokia 5800 XpressMusic starts shipping, piggy banks beware - GSMArena.com news Se pare ca pana la urma o sa apara inainte de Craciun (buna miscare), dar Quote:
| |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Dar daca te uiti la diverse shop-uri o sa vezi preturi de 480-500 de dolari, nu 900. In America e deja 500 de dolari, la fel si in unele magazine din Europa. GSM Arena a dat-o in bara, au vazut si ei cateva magazine unde pretul e de 800-900 de dolari, si gata, asa e peste tot. Unii incearca sa "jegmaneasca" clientii, fiind un telefon asteptat de multi. Si Iphone-ul era 1000-1100 de dolari la lansare la unele magazine. Epic fail | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
L-am cumparat marti seara cu 429 euro si iti da si un card cu un numar sadescarci muzica de 100 de euro de pe nokia.com.Se misca bine fata de ce am avut inainte n73.Muzica are mai mult bass fata de n73 asta cu o pereche de casti sneishercx300.Are un buton care inchide si deschide ecranul si accesul la taste un fel de protectie.Am reusit sa il leg si la internet prin wireless la un router si merge bine netul in telefon.Pe card sunt cateva filmultete in care este unul cu batmen ultimul in secventa in care apare telefonul.
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Vrem detalii despre cum se misca ..ceva prob daca ai intampinat, daca ai reusit sa instalezi ceva soft pe el...etc si de unde l-ai luat
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |