![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
scrie repede un mesaj ? sau e greoi ? adica apesi pe ceva si pune altceva ? (scris in graba )
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
La pretul ala cred ca din Spania...daca nu ma insel.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Da din Spania.De miscat se misca bine deschide repede aplicatiile cerute.Eu scrie destul de repede mesaj ca are tastatura full qwerty.Uite un magazin http://www.elcorteingles.es/multitie...4&hddref=93759 cu 10 euro mai mult.Functioneaza bine ecranul si cu creionul si cu mana.Programe inca nu am gasit ca esta alta varianta de simbian.Un singur program am gasit ca merge dar nu pe tot tot ecranul.
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
|
Cumparat din spania ieri si eu :-D Bateria tine super mult. Mai ales comparat cu i3G. Calitatea video in playback (rezolutia) e superba si face poze bune. Se poate scrie foarte usor si stiloul e un plus. Numai bine pentru moment.
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
Contenido paquete de venta : -Batería (BL-5J). -Cargador de Alta Eficacia (AC-8). -Kit Manos Libres de Música (HS-45, AD-54). -Cable de Salida de Vídeo (CA-75U). -Cable de Conectividad (CA-101). -Tarjeta microSDHC de 8 GB (MU-43). -Funda Protectora (CP-305). -Soporte (DT-29). -Púa en correa de muñeca (CP-306). -Puntero adicional. -Guía del usuario y Guía rápida. -Mini DVD.
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
|
mda.. ii sariti in cap , de parca era greu sa dai un search pe google si sa afli !
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
pai depinde de regiune, la multe se intampla asa, in special cu cardul din pachet ... in RO tot o sa primesti mai putin ..
|
| | #137 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #138 (permalink) | ||
|
5800 XpressMusic with pen stylus Battery (BL-5J) High Efficiency Charger (AC-8) Music Headset (HS-45, AD-54) Video-out Cable (CA-75U) Connectivity Cable (CA-101) 8 GB microSDHC card (MU-43) care este in bagat in telefon Carrying Case (CP-305) Stand (DT-29) Stylus plectrum in wrist strap (CP-306) Extra pen stylus User guide and Quick guide Mini DVD
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |