![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
Tie iti merge gpsul ca mie imi arata semnal la satelit dar nu se conecteaza gpsul.
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
|
ha ha 20 mil . cred ca glumeste.. stai sa vina in nokia shop , si atunci sa vedem
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| De unde sursa asa sigura? Eu cred ca va fi mai ieftin pt ca s-a declarat ca preturile vor scadea dupa ce va ajunge in toate tarile. Read De ce costă 429 de euro Nokia 5800 XpressMusic Deocamdata din toate tarile in Taiwan e cel mai ieftin: 344 Euro. Read Nokia 5800 XpressMusic lansat în Taiwan, costă 344 de euro | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
mai stau si eu pana in februarie cu n82. Si atunci??? 5800 sau touch HD. Sunt obisnuit cu Symbian. hmm. Grea decizie, iar banii nu influenteaza. De mult mi-am dorit symbian cu touch, dar si HD-ul este atragator. Damn
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |