![]() |
| | #167 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
uitati aici o parere dupa cateva saptamani de utilizare: apar artefacte pe ecran, se schimba culorile cand vor ele, probleme de calitate a carcasei ( langa butonul power , si pe lateral) .. cam nasol Nokia 5800 XM: Early Build Quality Problems!?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
Ideea e ca pana in Ianuarie-februarie se mai clarifica treburile. Vom vedea daca sunt niste exceptii triste sau nu. Acum ar fi lipsa aplicatiilor symbian touch friendly. Ma gandesc ca win mobile are cativa ani inainte symbianului in ceea ce priveste aplicatiile dar nu numai. | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
mda am telu de 6 zile.. super ok telefonul hi-fi sound 2"iesiri" + bass booster , simti de parca ai un mini subwoofer in mana.. suport de birou casti 8 gb inclus breloc .. husa mini DVD .. cablu + naftalina , asta contine pachetu (cartile evident) am dat 429 E pretul exact +... spaga 50 de euro .. telefonul nu putea fi eliberat la liber de catre nokia (spania) a trebuit sa ne rugam de ei .. sa ne trimita de la nokia la nokia bataie mare de cap .. Sunt Multumit de telefon .. nu este asa mare cum pare in poze este un telefon perfect.. si mult mai usor (greutate) si usor de manevrat decat n95/n96, mult mai finut ![]() Sebastian Cochinescu 4 Clipuri sa va faceti o impresie ... ps ; stie cineva de ce nu pot baga filme pe el ) format mp4? imi ziice ca nu poate procesa Soundul sau Video .. :|Respect. | ||
|
| | #176 (permalink) | ||
|
jonnyy: ce ne poti spune despre calitatea contructiei ? scrie bine mesaje ? adica nu incurca literele, au destul spatiu astfel incat cand esti grabit sa apesi pe altceva ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Quote:
sau inregistreaza ceva cu el si vezi formatul si dimensiunile la care e inregistrat ... eu cred ca 3GP sau AVI .... Uite un convertor bun (foarte bun) si gratis : Super C | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Quote:
a trebuit sa stau cu el in mana 20 de min sa il invat. in rest e ok telefonul . altceva ?-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Respect. Last edited by Jonnyy; 21-12-2008 at 11:27.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 |
aici gasiti manualul pt cei interesati: http://nds1.nokia.com/phones/files/g...usic_UG_en.pdf | ||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |