![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | Telefon bun pt parinti. :)
Ai mei vor sa isi schimbe telefoanele (niste nokia 1100), pt ca au inceput sa dea rateuri, mai ales la durata bateriei. Asadar vor ceva usor de folosit (nu sunt in pas cu tehnologia) si, foarte important, baterie foarte buna (sa tina cat mai mult timp posibil, minim 5 zile de folosire ~1 h vorbit zilnic, in medie). In rest, nu-i intereseaza camera foto, radio, muzica, etc. Cum in ziua de azi nu mai gasesti telefon care sa nu aiba minim una din chestiile de mai sus, banuiesc ca nu au scapare. ![]() Chestia e ca nu vor sa ia ceva la SH, deci trebuie unu care sa se gaseasca prin magazine, in reteaua Vodafone. Si ieftin (cu abonament nou sau fara, nu conteaza). Greu de gasit asa ceva, eu am cautat putin si nu am gasit, dar poate aveti voi vreo sugestie. Multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Acelasi lucru caut si eu,ceva fara pretentii mari si cu baterie sa tine la vorbit cam 10 ore macar.Chiar si un business class ar fi ok,cum era pe vremuri 6310.Ceva exact ca ala ar fi ideal.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Cred că pot să-ţi recomand seria 1200 de la Nokia. 1200 este excelent, exact genul de telefon care era 1100 (are chiar şi lanternă). E simplu şi ţine mult bateria. Imediat lîngă el e 1208, care e cum era 1101 faţă de 1100, adică e model mai nou şi are ecran color şi mai luminos (CSTN 65k faţă de verde monocrom), dar asta afectează bateria puţin (365 de ore în loc de 390). Şi mai există 1209 care a ieşit anul ăsta deci model mai nou şi presupun firmware mai bun, dar în rest foarte similar cu 1208. Toate trei se dau gratuit la abonament, sau costă ~120 de lei noi din magazin (1200) sau ~140 (1208). Eu te-aş sfătui să mergi pe 1208 sau 1209, diferenţa de durată a bateriei nu e foarte mare, dar nu strică să ai o versiune mai nouă şi personal cred că un ecran alb e mai uşor de văzut decît alea verzui, e una dintre îmbunătăţirile pe care le-am apreciat cel mai mult la 1101 faţă de 1100. Un telefon mai avansat este 3109 (şi 3110), la care ţine mult bateria, are Bluetooth, slot de card SD şi MP3 player. 3110 are în plus radio şi cameră. Astea-s mai scumpe, un pic peste 300 de lei noi şi vreo 50€ la abonament. Probabil că n-or să te intereseze dar sînt telefoane excelente şi am zis să le menţionez oricum, poate cine ştie. Mie Bluetooth mi se pare foarte util ca să-ţi faci backup la datele din telefon şi să poţi schimba fişiere cu PC-uri sau alte telefoane Bluetooth.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca zici ca 1200 e cel monocrom (si parca e facut si in Romania) eu il sfatuiesc (in calitate de posesor de 1208) sa ia 1200. Ecranul la 1208 este destul de greu de citit din cauza rezolutiei foarte proaste si a culorilor inutile. Dar lasand la o parte asta, e un telefon foarte potrivit pentru ce iti trebuie tie. Dar alege 1200 pentru ca - ecranul e mai usor de cititi - fiind monocrom bateria e posibil sa tina mai mult (oricum la 1208 ecranul color e inutil. decat un display color prost mai bine unul monocrom) Bine ca mi-ai zis ca se mai fac telefoane cu display alb negru | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Daca un nokia 1600 nu te tine 4-5 zile, nimic nu te tine dar sa fie ceva mai vechi, nu asta nou ca nu stiu cum e. Cel putin ala de de acum un an tinea bateria cam 7-8 zile, vorbit cam 15-20 min pe zi. Spun nou, adica sa nu fie made in RO, ala care-l aveam eu nu stiu unde era facut.Cine a avut Nokia 1600 stie despre ce vorbesc.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Oki,clasa business inseamna 2 ore vorbit pe zi,si autonomie macar 3-4 zile.O recomandare de d-ala se poate? ![]() Si mai e ceva.Calitatea bateriei. Presupun ca 3410 are Li-ion.La inceput maica-mea il tinea lejer 3 zile.Acum doar una.Wtf... Business cu Li-Po.
__________________ E8200 | DFI P35 Blood Iron Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 2*1Gb Crucial Ballistix D9 GMH Anter TruePower Trio TP-3 550W | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Ia-ti gandul de la asa ceva ![]() Pe vremea lui 6310i era usor: ecran monocrom, baterie de capacitate mare (dar si fizica), consum scazut. Singura lui chestie mai extra are BT-ul. Acum un dispozitiv business are ecran mare, color, tot felul de functii auxiliare, camera foto, etc. Este imposibil sa gasesti un telefon business care sa te tina 3-4 zile cu vorbit 2 ore pe zi + butonat (internet, etc) - ca doar de aia e business, nu? Daca vrei un telefon solid, fiabil, simplu care sa te tina bine bateria cand vorbesti cu el atunci ia un nokia 1200, 1208, etc Daca vrei un business phone....accepta ca bateria nu o sa te tina mai mult de 2 zile cu utilizare intensiva. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Maica-mea habar are ce e ala Y! ,daramite sa mai foloseasca transfer Bt sau navigarea. Si fara camera ca nu face poze . Trebuie sa fie ceva din seria 6...
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Si atunci de ce E65-ul meu tine 3 zile cu vorbit+videoclipuri/muzica+headset bluetooth conectat cand is afara ? De celalalt E90 nu are sens sa vorbim, la fel tine fara probleme 3-4 zile cu utilizare destul de intensiva, ieri dupamasa l-am incarcat, m-am uitat la un film de 1 ora si 50 de minute seara, cu headset bluetooth in ureche, si azi inca mai am 3 sfert din baterie? Ce-i drept ca are totusi acumulator de 1500mAh si e mai maricel fata de restul seriei. Daca nu tii activat Bluetooth+Wlan tot timpul si le folosesti doar cand ai nevoie atunci te tine la E series bateria fara probleme. Cat despre camera, E61 nu are asa ceva. Oricum astea is overkill, un Nokia 2600 ar fi arhisuficient pentru necesitatile ei, si are autonomie buna.
__________________ | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu 2 ore, dar 30 minute - 1 ora pe zi + net(mail+mess) + multimedia (video/muzica/rar cate o fotografie) + casti bluetooth cand plec din casa. Probabil ca daca vorbesc 2 ore nu ma tine atata, dar e suficient zic eu, ca totusi nu stau in desert sa nu am acces la priza.
__________________ | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
eu am luat recent un philips s220, bateria excelenta. 2 saptamani m-a tinut, intr-adevar am vorbit putin cu el, dar am ascultat zilnic radio. il gasesti cu 2 ani garantie la 130 de lei. mai e o varianta si un sony-ericsson j120i. pe asta l-am luat ca are radio cu RDS, are o baterie ceva mai slabuta decat philips-ul dar te tine o saptamana. asta are sonerie mai puternica fata de s220 desi are ecran mai micut decat philips-ul si soft-ul mult mai prostut decat al philips-ului (cel mai enervant ca nu afiseaza contactele din sim si telefon la un loc). il gasesti la 100 de lei si garantie cred tot 2 ani.. unul din ele vreau sa-l trimit mamei, inclin spre philips pentru ca are o baterie solida si ea cum nu da atentie faptului ca telefonul mai trebuie bagat la incarcat o sa-i vina in sprijin.
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Am intrat intamplator pe siteul EUROGSM si am dat de astea Telefon mobil Doro Handle Plus 324gsm - : Euro-GSM Telefon mobil Doro Handle Easy 326gsm - : Euro-GSM Ce stiti de ele? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|