![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Romania | iPhone 8GB sau.....
Salut,sunt pe cale sa imi iau un telefon bugetul este cam 15-16 milioane in primul rand am nevoie de muzica,spatiu mare hmm.un gps nu strica m-am gandit la iPhone,cum vi se pare ? sau ce alte alternative am ?? LE: pe ipod touch 8 gb nu se pot pune maps nu ? (gps) cam ce diferente ar fi dintre iPhone 8gb si iPhone 3g 8gb ? nu tin neaparat la 3g http://www.totalmac.ro/iphone_blog/i...uropa-i25.html ciudat,nu am gasit nicaieri mai ieftin de 20+ milioane,ma puteti ajuta cu un link,sau ceva ? oricum nu ma grabesc,vreau sa il iau in perioada craciunului,deci am 2 luni la dispozitie sa cantaresc mai multe oferte Last edited by SrX; 04-10-2008 at 11:27. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Romania | Quote:
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Am avut EDGE, acum am 3G-ul, daca ai ceva de intrebat, ma poti intreba prin PM.
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Sa-l folosesti cu placere!Si eu regret (intr-o oarecare masura) upgradeul. Ce regret cel mai mult: aluminiu .
__________________ An apple a day keeps microsoft away. Apple : iBook G4 & Scoica & MBP 2.4 & ApExpress & iPhone 3G Other(s): Hp Compaq 6720 & T-Mobile SideKick III *Nick Anterior: Perfect Enemy | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|