![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Telefoane din afara la preturi incredibile ???
Nu stiu daca ati vazut sau nu, dar pe multe siteuri au aparut anunturi cu unele telefoane din uk sau usa la preturi incredibile. Eu am si luat legatura pe mes cu un asa zis reprezentant si am aflat ca plata se poate face numai in avans prin western union. I-am explicat ca as vrea cel mai ieftin tel si mia spus ca imi da un iphone 4 gb la 150 dolari, cu taxe platite de el pentru ca este un "test order". Inca nu m-am incumetat sa-l iau pentru ca s-ar putea sa fie tzeapa. Voi ce parere aveti?? A incercat cineva acest sistem??? Astept pareri !!
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | - For sell Brand New Apple iphone 16GB at $400 Nokia N96 16GB at $400 N95 8GB at $300 | Anunturi gratuite online Asta e doar un anunt din multe anunturi de acet gen. Daca vreti dati pm si va dau si idul persoanei cu care am vorbit eu. Imi pare rau daca poate fi considerata reclama si rog un admin sa stearga postul, dar este o chestie serioasa, poate ferim pe altii de niste tzepe (daca este) Daca stiti ceva din auzite ca ar fi tzeapa sau ati gasit si alte discutii pe net referitoare la acest subiect, va rog postati aici. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ce garantie ai ca dupa ce ii trimiti la ala banii prin WU tu mai vezi produsul? ))
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Tzeapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Timisoara | Treziti-va !!!!! Nu pot sa cred ca mai exista cineva care crede in cai verzi...toate "ofertele" nemaipomenite sunt TZEPE... cautati putin pe gsmarena la opinions si o sa gasiti naivi care pling dupa banii dati...
__________________ HTC Touch Cruise | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Timisoara |
@mihay007: intra de ex. pe gsmarena la HTC apoi HTC Diamond. Sub specificatii ai opiniile oamenilor.Sapa si tu la "view all opinions" si o sa gasesti(printre multe alte "oferte low price") warning-ul unuia care s-a ars si povesteste tuturor...
__________________ HTC Touch Cruise | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|