![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-ar interesa un abonament de telefonie mobila pt o firma cu 4-6 angajati, cu urmatoarele cerinte: 1. sa fie cat mai multe minute nationale, convorbirile vor fi facute 50% intre angajati si 50% in afara retelei. 2. sa aiba semnal cat mai bun, convorbirile vor fi facute 40% de pe drumuri comunale, judetene. 3. abonamentul sa fie cat mai ieftin 4. ar fi frumos sa primesc si telefoanele gratis, dar nu e foarte important. deschid threadul pentru ca nu am chef sa stau 2 zile sa compar oferte si pentru ca poate imi spune cineva din experienta care e mai bun.(de exemplu oferta cu pretul cel mai mic nu este neaparat cea mai buna daca pot face apeluri numai cand sunt langa antena GSM)
__________________ master of dudes. Last edited by dudemeister; 07-10-2008 at 19:09. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Incearca Orange Business Flexibil Grup Orange Romania - solutii de comunicare | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ba are, fiindca numerele din grup sunt taxate cu 3 sau 2 centi in functie de abonament. Nu ai atatea minute incluse ca la Cosmote, dar nici calitatea retelei nu e tot aia. Depinde ce vrei. Pentru business as apela la o solutie mai reliabile in detrimentul uneia mai ieftine dar cu probleme. Acum nu zic ca orange e ideal, sa consulte si oferta vodafone, dar pentru o firma in conditiile sus-numite de el, orange mi se pare de preferat cosmote-ului. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Care este ala cu 0 ? One4All Integrated - Vodafone.ro Vodafone One4All Gold - Vodafone.ro Si mai este si VPN, dar si acolo esti taxat Vodafone Business Group - Vodafone.ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|