![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| GSMArena.com link |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Tocmai a fost anuntat noul Nokia N97 : Touchscreen Nokia N97 is the next step ahead with full QWERTY - GSMArena.com news Cateva din specificatii : 16 mil 3.5 touchscreen display (640x360) 32GB memorie interna + card MicroSD de 16GB maxim (in total 48GB) Tastatura full QWERTY + design slide ca la HTC TyTN II HSPDA/3G/Wifi/Quad-Band Camera de 5MPx GPS/accelerometru/senzor de proximitate/GPS/jack de 3.5mm/TV-out/A2DP Detaliile despre procesor si memorie ram nu au fost inca publicate. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eu zic ca o sa aiba mare succes, si din cate am auzit Noile Nseries au calitatea si construtia mult imbunatatite + ce o sa mai urmeze conform Nokia Roadmap (goodies)
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
Pai ce inspiratia? Cum poti face altfel un telefon touchscreen decat o suprafata mata cu un ecran pe ea. Si daca vrei sa ii adaugi o tastatura QWERTY va fi fie slide fie cu un sistem ca la HTC Shift sau TyTN II . Alte metode practice nu prea mai sunt. Anyway : http://www.forum.nokia.com/devices/N97 Specificatiile intregi mai putin procesorul si memoria RAM. Bateria de 1500mAh probabil ca o sa rezolve problemele de autonomie de la N95. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
si cateva poze pentru doritori. oricum bateria aia o sa tina in functie de procesor (ar trebui unul destul de puternic - 528 mhz sau ceva echivalent ) si ram peste 128
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Intr-o singura zi, a primit peste 200 comenturi pe GSMArena ... Sunt putin nedumerit de ce exact dupa ce 5800 a abia a aparu pe piata, scot N97 ... Pare sestul de bun, se misca repede, tastatura e destul de utila, e "inzestart" cu tot ce se poate. Am auzit ca unii se plang de camera de 5 MPx ... Cat de prosti pot sa fie ... Poate sa aiba si 100 Mpx, daca telefonul sau softul nu duce, degeaba, aceleasi poze (exemplu un SE din asta cu 8MPx care face poze super, dar la filmare abia acopera ecranul cu 15 fps ...) Mi se pare destul de frumos, dar probabil va arata mai bine pe negru ... dar cred ca pretul va fi pe masura (550 Euro inainte de taxe ... imi aduc aminte ca 5800 era 275 euro inainte de taxe ...) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 |
eh, ce vrei, sunt multi cei care pun botul la marketing si nu pricep ca gamalia aia prin care de-abia intra ceva lumina nu poate face poze, ci niste chestii utile in caz de necesitate si ca oricati Mp ar avea, tot modest ar fi. ei isi inchipuie ca daca are mai multi pixeli creste si calitatea. amatori, deh. vine le apartine si producatorilor. oricum, mistocute specificatiile, dupa 5800 chiar ma asteptam sa vad si un N series. sunt curios ce scot ca inlocuitor e51
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
si inca o poza cu dotarile lui n97 imprimate pe spate
|
| | #10 (permalink) | ||
Thank god, pe negru arata mult mai bine, culoarea initiala imi aducea aminte de frigiderul meu. Cat despre poze, chiar daca maresc senzorul ca dimensiune, tot degeaba. Lipseste optica. Oricum aparatul unul telefon nu e facut sa inlocuiasca un DSLR, doar ca aparat secundar pentru poze in cluburi sau alte locuri unde nu poti sa cari un DSLR cu tine, doar poze modeste, cum a zis Mandea, la fel ca si aparatele Point and Shoot.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ce cauta discutiile despre DSLR intr-un thread despre telefoane? Evident ca nu faci arta, dar cu un senzor bun cum gasesti pe N82 sau INNOV8 obtii poze de o calitate decenta. Suficient pentru poze facute la repezeala. Suficient pentru 90% din utilizatori. Imi scapa legatura, sunt telefoane din clase diferite.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Prezentare Nokia n97 Edit : mi se pare mie sau vrea sa semene, in mod intentionat sau nu, cu Iphonu' ?
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #15 (permalink) | ||
Se misca foarte ok OS-ul in videoclipul ala, cat despre look, tot nu inteleg cum vor unii sa arate un telefon touchscreen altfel decat o suprafata plana cu un ecran pe ea. Asa arata toate, LG Renoir, modele de la HTC, Iphone-ul. Toate seamana ca design.
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Hai nu zău, iPhone-ul are un design briliant după parerea mea. SIMPLU dom'le. Cândva, și Nokia era la fel. Acum se complică și cu tastatură fizică și cu touchscreen, ieșind un fel de monstru. OS-ul se mișcă bine într-adevăr. Mi-e să nu gâfâie după câteva aplicații.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
Unii dintre noi mai folosim si telefonul la altceva decat sa dam beep si SeMeSe-uri, unii mai scriem email-uri, altii mai scriem pe forumuri cand suntem plecati, unde tastatura QWERTY e necesara. Designul ala simplu e perfect pentru categoria "fanboy Iphone", e la fel de simplist ca si neuronii lor. Dar nu toti facem parte din categoria asta, unii avem un IQ mai mare de 2 cifre si ne descurcam cu obiecte mai complexe, gen mouse cu 2 butoane sau telefon cu tastatura QWERTY. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
din partea mea, o tastatura QWERTY este oricand binevenita . pe touchscreen mi se pare imposibil sa scrii un mesaj cand esti in graba ( tre sa fi atent sa nu atingi din greseala vreun space / back sau altceva) My 2 cents !
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Deja sunt in dilema mare de tot...5800 sau N97? nu putea sa scoata N97 dupa ce imi cumparam 5800...
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |