![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| GSMArena.com link |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Pe mine, cu atât mai puțin. Sunt fan iPhone, da. Nu-i ușor până te înveți cu tastatura, le mai atingi și după aia. Eu vorbeam strict de design. Mi se par toate groase! | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Conform Nokia Roadmap 2009 for smarthphones : Nokia 2008-2009 smartphone roadmap surfaces - GSMArena.com news Mai urmeaza inca 2 modele touch de la Nokia, iar HTC/SE/Samsung/LG sigur vor avea si ei modele noi de telefoane cu touch si eventual qwerty. Deci o sa ai de unde sa alegi. @Apple - Din nefericire pentru tine, partea cu tastatura QWERTY ma include, printre multe altele de altfel. Cand mi-am schimbat telefonul cu Touch HD am simtit lipsa tastaturii qwerty de la fostul E90, la programele de e-mail si instant messaging, oricat te acomodezi, mult mai repede tastezi de pe o tastatura qwerty fizica decat de pe un touch, cel putin in cazul unui smarthphone. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Nu mai astept pana la anul cand se lanseaza N97, plus ca o sa fie mai scump decat 5800, asa ca o sa ma risc totusi la 5800, cu toate tastatura qwerty de la N97 ma baga in boala.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca, dupa cum comenta cineva pe gsmarena.com, pana va iesi N97 pe piata va fi deja ramas in urma. Unele telefoane actuale au mai multe in plus ACUM decat N97 in Q2 2009. Pe de alta parte mi se pare ok telefonul, mai ales ca design, dar nu cred ca va fi mare fâs, mai ales la pretul estimat... poti lua oricand ceva mai bun. Sa nu ma injurati, mi-am expus doar parerea. ![]() http://www.mobile88.com/cellphone/No...ia-n97-5_b.jpg Aici chiar imi place cum arata.
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
E un clip de prezentare, sansele sa mearga asa sunt 50-50. Sincer nu prea sunt mare fan iPhone, dar nu am gasit nici o problema in a scrie pe el un mesaj rapid. Deci aici nu stiu ce sa zic... | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
eu nu m-am simtit deloc confortabil cu tast virtuala de pe Diamond , era un stres, un chin sa dai un msg .. sau poate nu sunt obisnuit ... depinde
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
avand in vedere ca inca se cauta N95 (desi a aparut de ceva timp) , se va vinde foarte bine si acel telefon, chiar daca o sa apara peste 1,2,3,4 luni .. (nokia fans )
|
| | #34 (permalink) | ||
|
nu am dedus, dar sunt foarte multi care asteapta ceva nou de la nokia, chiar daca adversarii au facut deja pasul (samsung, LG ) si au lansat TS , si de aceea am aceasta parere ( foarte multi sunt clienti fideli nokia )
|
| | #36 (permalink) | ||
|
eh nu am fost atent, credeam ca e pentru mine
|
| | #38 (permalink) | ||
| Nu cand o sa iasa, dar chiar si acum sunt destule telefoane peste. Sa nu mai vorbim pana atunci... Bieti fani Nokia, o hora stiu si tot pe aia o joaca... ar trebui sa priveasca si la altceva in jur, timpurile s-au schimbat de mult. Nu o spun cu rautate, desi s-ar putea sa fiu astfel interpretat.
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |