![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| GSMArena.com link |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| You Can't Turn Off Data On the G1 Hai sa nu exageram despre android. Mai e de munca la el | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
La ora actuala Nokia, nici macar nu are un touchscreen pe piata... se tot chinuiesc sa scoate 5800-le, care e deja mult in urma celor mentionate, cum va fi si N97 cand va iesi. Se vede clar ca Nokia sunt cu un pas in urma. Nu vezi ca ce vor scoate ei sunt "inspiratii" de colo ceva, de colo altceva, de la modelele existente deja... cu alte cuvinte incearca sa tina pasul. Si aceste telefoane, pe care le-am dat exemple, sunt acum pe piata,... nu in Q2 2009, si sunt doar cateva exemple... in fine... ce ma chinuiesc eu sa te fac sa intelegi?... crezi ce vrei, nu-ti daram eu visele! ![]() Imi cer scuze de offtopic. E ultima data!
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
Iar Touch HD are 32 de GB memorie interna, extensibila pana la 48GB ? Nu. Are tastatura QWERTY ? Nu. Nokia N97 are ecran de 3.8 inch la rezolutia imensa lui HD? Nu. Are HSPDA 7.2 Mbps ? Nu Intr-un loc castiga Nokia, intr-un loc castiga HD-ul. Si tot asa. Oricum comparatiile momentan nu au nici un rost, nu au fost anuntate specificatiile legate de procesor si memorie, deci nu putem compara inca N97 cu nici un alt smartphone. Poate sa aiba un procesor mai bun decat cel din Touch HD, sau mai slab. La fel si cu memoria (ram). Pe mine ma amuza cand incep fanboii firmei x sau y sa dea cu noroi unii in ceilalti, de multe ori aberand aiurea. Si ca tot vorbeam de fanboisme si aberatii : Quote:
Si da, chinezismele alea sunt perfecte, cat dai pe ele, atata fac . Niste glume proaste si patetice pe post de telefon. Daca vrei telefon asiatic solid, exista Sharp. Dar alea nu is chinezisme, is japoneze.
Last edited by Soulstorm; 05-12-2008 at 07:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
In primul rand cand am mentionat de 5800 vroiam sa subliniez faptul ca Nokia abia acum scot un touchscreen, ca sunt in urma, chiar asa m-am exprimat, nu ai inteles ideea... nu comparam mere cu pere, dar daca asta ai inteles tu... Quote:
Nu sunt "fanboi"-ul firmei cutare sau cutare, nu faceam nicio comparatie, incerc sa fiu cat mai obiectiv si sustineam ideea ca acest model nu va fi mare lucru cand va iesi. Asta incercam sa las sa se inteleaga. Dar, ma rog...
__________________ Even now in heaven there are angels carrying savage weapons! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||||||||||||
|
Nu stiu despre voi, dar eu tocmai mi-am gasit urmatorul telefon. ![]() GSMArena link - click it
| |||||||||||||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Nici nu seamănă, de exemplu, interfața de la iPod..ăăă, Music Player, pardon, că așa se zice la Nokia, cu cea de la Apple iPhone/iPod. Nuu, deloc. Dar Doamne Ferește, nici modul de navigare între fotografii nu a fost copiat. Sunt foarte originali. De la HTC? Nu știu să dau exemple. Nu mi-au plăcut HTC-urile. Doar ca formă, din ce am văzut și eu, dă a HTC. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Playerul este un CoverArt cu 3 butoane si bara de scroll. Nu erai tu ala care "gasea" similitudini intre Ovi si iTMS? Clubul de pupat Apple in fund s-a mutat de la adresa asta Valabil si pentru asemanarile alea cu HTC. Stii, cand ai un device touchscreen s-ar putea sa constati ca arata la fel ca restul device-urilor: o carcasa paralelipipedica plata cu un ecran dreptunghiular si 2-3 butoane. P.S. Daca nu o zici pe aia cu "Vista a furat din OSX" n-ai facut nimic. Si vei fi dat afara din club. Dupa ce ii gasesti noua adresa, bineinteles.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Apple, [deleted by CBR] Aici e vorba de N97, nu de Iphone. Dar ca tot ai adus vorba : Imi editezi niste fisiere Office cu Iphone-ul tau? )) Ups, sorry. Sau ascultam niste muzica pe niste casti wireless? ). Eu pot pe un HTC Touch HD. Oricum, nu ai timp de chestiile astea, esti prea ocupat cu deblocatul (crackuit) Iphone-ului ca sa ai si tu video recording si alte 20 de "lipsuri" ale telefonului. Care oricum nu sunt rezolvate toate, abia jumatate, prin unlock. Asta dupa ce ai platit 100 de dolari ca sa il deblochezi din retea si inca 100-150 pentru aplicatii (si pe Nokia sau HTC trebuie sa platesti aplicatiile, doar ca la noi pentru majoritatea exista si alternativa free (si nu vorbesc de warez, ma refer la freeware) Apple is all about simplicity, no?Cat despre copiat, nu Nokia a fost data in judecata ca a copiat Iphone-ul dupa un model de la LG Prada MacDailyNews - LG undecided about lawsuit against iPhone over similarities to LG's Prada phone | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Sa speram ca modelul asta nu o sa pateasca precum n96.. care a fost eclipsat de n85. Cel mai probabil asta va fi noul meu telefon.. insa sunt cam dezamagit de camera. Merita una de 8mpx or smth. Aveti habar ce procesor o sa aiba? Cata memorie ram? Are acceleratoru` ala 3D pe care il are si nokia n95-2?
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Din nefericire specificatiile alea nu au fost inca publicate de Nokia. Nu se stie momentan nici procesorul nici memoria. Cat despre accelerator, ma indoiesc ca nu o sa il includa in varful lor de gama. Cat despre camera, mai bine se pun si introduc senzori mai mari, ca degeaba ai 8-10Mpx daca senzorul e cat varful unui ac de mic. @CBR - Sorry, dar la fiecare telefon nou aparut, Apple baga o teorie a conspiratiei contra firmei lui mult iubite, pentru care si-ar taia si venele. And it`s fun bashing him. | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Sincer si mie N97 mi se pare "the ultimate phone". Deci se sisteaza 5800, HTC Hd iese din discutie, rabdarea persista.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
TYTNII care pare cea mai apropiata sursa de inspiratie pentru N97 a aparut de mai bine de un an si jumatate. Cu touch screen, 3G, wifi, GPS, WM, Qwerty etc. In ce priveste designul, uite ca HTC a reusit cu Diamond-ul sa rupa un pic forma rotunjita si simpla a clasicelor telefoane PDA dupa ce a inceput sa fie copiat de Omnia, aifone si altii. Tot ei au scos HTC Touch Pro si produc Xperia X1 pentru Sony, care iar au un design aparte si se deosebesc de vechiul TytnII rotunjit dupa care s-a inspirat N97. Iar la camerele foto de pe telefoane, relatia calitate/megapixel devine inversa la un moment dat. Gamalia de ac pe post de obiectiv ramane minuscula in timp ce numarul de megapixeli creste ca fat-frumos. Asta duce automat la scaderea dimensiunii unui pixel sub limitele acceptabile, ceea ce evident dauneaza calitatii fotografiilor obtinute.
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 |
nu vreau sa fiu gica contra, dar dupa ce m-am jucat cu niste htc-uri din astea, pot zice ca nu specificatiile fac un telefon, dupa ce il butonezi cateva zile, devine clar ca una e un producator gen nokia si alta e unul care se straduieste se recupereze. sunt multe chestii micute care adunate fac diferenta. ma lipsesc eu de toate cacaturile de dotari ca degeaba daca se strica repede si daca atunci cand pun mana pe el ma simt de parca tin un telefon mult mai ieftin decat pretul lui si degeaba daca toate acele mici diferente pt mine sunt un capat de tara. pt unii nu conteaza decat dotarile, pt altii sunt alte lucruri. each to his own. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |