![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| GSMArena.com link |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Iarasi incepeti? A disparut Aiphone fan nr 1 (Apple), acuma apare alta discutie. 1) Acum cativa aveai tu telefoane cu touchscreen : 3.5inch, 16 milioane de culori, 640x360 , spatiu de stocare 32 GB (48 maxim), accelerometru/sensor de proximitate etc.? Nu. 2)Diamond a aparut dupa AiPhone, cum sa il copieze Apple? Si Diamond-ul nu seamana mai deloc cu AiPhone-ul (thank god). 3) HTC are meritul ca a modificat interfata WinMo extrem de bine, asa trebuie sa arate o interfata, asta e marele merit al firmei. Treaba asta trebuia facuta in MS de mult timp. 4) Telefoanele HTC is la fel de solide ca si cele Nokia, doar ca "expertii" care au pus si ei mana pe un HTC 3 minute nu au de unde sa stie, nu-i asa Mandea? Daca nu iti trebuie "cacaturile" alea de dotari, iti sugerez un 8800, e perfect pentru tine. 5) Se straduieste sa recupereze? Lulz. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 |
soulstorm, esti penibil, ascunde-te, mai citeste ce am scris, poate deduci mai multe, desi ma indoiesc dat fiind nivelul tau. chiar nu vad sensul sa ma arunc in tot felul de dispute inutile cu tine. stiu exact pe ce am pus mana si ce pretentii am de la un telefon. mai sapa, poate-poate. e parerea mea, nu iti convine, fii sanatos, dar lasa atacurile. ah, am uitat, nivelul ala....
| ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Corect, inca nu am ajuns la nivelul "vanzator ambulant cu 11 clase". Mai trebuie sa regresez cativa ani de scoala pentru a ajunge la acest nivel. Deci, ai dreptate, mai am de sapat. Revenind la subiect : Nokia 97 now is available | Press Release "the N97 is fully compatible with Nokia’s Ovi Internet services, which include the Nokia Music Store, Nokia Maps, and the N-Gage gaming platform" A intrebat cineva aici de N-Gage, se pare ca va fi compatibil. "and the Web browser supports streaming Flash videos" Si flash pentru browser. Si un videoclip nou : | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Desigur varianta Nokla va putea creea competitie lui Iphone. Telefonul arata foarte fain,putin cam bulky dar avand in vedere caracteristicile se explica,gud lack Nokia! | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
2K: iPhone-ul 3G se vinde la 200$, contract pe 2, si nu e cel mai ieftin dintre contracte. Pare ieftin, dar de fapt este doar o manevra desteapta de marketing. Vezi pe Google (eu sincer n-am rabdarea sa mai caut dar iti zic 100% sigur) cate costuri ascunse sunt si cat dai de fapt el.Eu zic asa, ca doar suntem in RO: - iPhone de 16GB (cel mai apropiat de cei 32GB ai N97) este 2134ron/550E pe un anumit site. - Nokia 5800, cel mai apropiat de N97, este 2056ron/530E (si a aparut de 1-2 saptamani). = Eu zic ca N97 o sa intre probabil la 700E in primele saptamani, dupa care o sa scada la 650E. => Merita clar o diferenta de 100E peste iPhone pentru a scapa de chinui deblocarii/softurilor, 16GB in plus, GPS care chiar merge la noi, 5MP, querty, transfer bluetooth, video-call, flash in browser, editor documente etc. Last edited by CBR; 11-12-2008 at 02:24.. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Get Started - | Wireless from AT&T, formerly Cingular 69$ pe luna cel mai ieftin abonament. Inmulteste asta cu 24 de luni + 36 de dolari activation fee si... | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Mda, trebuie sa recunosc ca N97 e primul pas facut de Nokia in directia buna. Adica au inceput sa inteleaga si ei ca lumea doreste mai mult de la telefoanele lor decat un simplu aparat de vorbit cu camera foto. Au introdus si ei in sfarsit touch-screenul care pana acum era subiect TABU la nokia, adica se faceau ca nu cunosc si nu-i intereseaza. Asta impreuna cu GPS-ul, tastatura Qwerty si o camera foto ceva mai rasarita decat restul penibilitatilor care apar pe telefoanele mobile, fac in final un pachet destul de atractiv. Un lucru pe care l-as putea reprosa dpdv hardware ar fi ca rezolutia de doar 360 x 640 a ecranului inca e slaba. Si asta comparat cu aparitii deja vechi: Toshiba G900 800x480, Diamond si Touch pro 640x480, iar mai noile Touch HD si Xperia X1 tot cu 800x480. Posibil ca Nokia sa fi incercat o economie la baterie prin utilizarea unui procesor mai slab care sa faca fata la rezolutia scazuta, altfel nu le inteleg decizia. Pe langa asta, evident, sistemul Symbian v9.4 care ramane inca inferior WM si cu infinit mai putine aplicatii. Plus ca am o vaga impresie ca multe aplicatii de pe versiunile vechi ale Symbian fara touch screen nu vor fi compatibile, ceea ce nu e cazul la seria WM5-WM6-WM6.1 Dar cine stie, poate intr-un final se va destepta si Nokia si asa cum au acceptat pana la urma sa faca un telefon cu touch screen vor intelege ca exista si multi clienti care le-ar cumpara telefoanele in cazul in care ar veni cu WM.
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Treaba cu Symbian vs WM e discutabila pana in panzele albe. Personal nu inghit WM, nu mi-a placut pe telefoane/handheld-uri/nimic. Mi se pare facut cu dalta, total neinspirat. Imi place mai mult OS-ul de pe iPhone, care intre noi fie vorba, cred ca si un copil de gradinita il scotea. Dar desigur, este subiectiva discutia... | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Ca unii nu-l inghit, nu-l cunosc sau nu ii intereseaza e alta poveste. In ultima vreme insa WM prinde tot mai mult teren, iar Nokia pierde la vanzari ignorand acest fapt, la fel cum a facut-o incapatanandu-se si cu touch-screenul de au ajuns sa le dea aifonu peste nas. Degeaba au o gama extrem de larga destinata copiilor de gradinita sau pseudo-amatorilor de fotografii daca ignora o buna parte din sectorul business si telefoane super-inteligente care apreciaza aplicatiile si posibilitatile infinite de utilizare ale WM-ului.
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum eu nu vb de situatia din Romania si de cea din US,la noi e fuck*ed up ca deobicei,un Xperia X1 costa mai ieftin (in acel site dat de CBR) decat un Iphone care sincer sa fiu nu suporta comparatie ca si calitate a constructiei si finisajelor cu Xperia. Nici eu nu agreez actuala versiune de WM sa speram ca se vor grabi cu versiunea 7... | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Mai, te-ai gandit ca multi din cei care-si permit un telefon performant au deja abonamente sanatoase si n-au chef sa le bage cineva pe gat cu de-a sila pachetele lor grozave ? Vor doar un telefon bun, la un pret corect, nu intoxicare de marketing si rahaturi a la apple sau orange. Cea mai tare teapa de genul asta am auzit ca a luat-o Vodafone cu Diamond. L-au dat gratis tot cu abonamente din astea inventate special crezandu-se smecheri, insa au facut o greseala. Taxa de schimbare abonament era de 100 euro, multi au facut a doua zi trecerea la un abonament ieftin si s-au ales cu un telefon beton aproape moka. Evident dupa vreo 2 zile in care se epuizase stocul de Diamond intr-o gramada de magazine, cei de la Vodafone au reparat greseala. Dar din cauza asta acum se gasesc multe Diamond-uri pe piata la niste preturi beton raportate la dotarile aparatului.
|
| | #74 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
1)Orasele mari sunt pline de hotspot-uri WiFi cu viteze mult mai mari decat ceea ce iti ofera HSPDA 1.8Mpbs de la Iphone. 2)In Romania, o tara de 2 lei, iti iei cu 6 euro abonament de 500MB prin HSPDA 3.6Mpbs, pentru cazurile in care nu ai acces la WiFi. Si mai mult de atata nu o sa ai nevoie, te asigur eu. 3)Iphone nu are video-calling, o facilitate a 3G-ului. Din nou, bani aruncati aiurea. Adica mi se baga pe gat un abonament complet inutil pentru oricine. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Extras de mai sus: The phone is set to land on most market in May and will retail for 550 Euros before subsidies and taxes, meaning that in Germany, for example, it'll be available for around 590-600 Euros (unlocked), while in Russia its price will reach 800-850 Euros. Deci dupa cum spuneam mai sus, cred ca intra pe la 700 Euro la noi. E bine. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
A inceput sa se faca comenzi Nokia N97 will be unleashed on the 31 March in UK at 480 GBP - GSMArena.com news
__________________ | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Se pare ca am prevazut bine preturile.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |