![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| GSMArena.com link |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti Phone: Nokia E52 |
pai ai vazut ca zice ca daca altadata cand luai N, luai ce era mai bun totul intr-un pachet, acuma nu prea mai e cazul. altii au cea mai buna rezolutie, altii cel mai bun ecran, etc. na, nu poti sa le ai pe toate. cred ca CPU e mai slab pt ca ei s-au apucat de mult de lucru la asta si atunci nu aveau cpu mai rapide (e52/55 sunt mai noi anuntate). zic si eu o parere, posibil sa nu fie asta. | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Mandea, N95 dupa mine a fost primul mare ,,tun" de la Nokia. Materiale slabe calitativ (plasticul si mecanismul de slide), baterie relativ slaba pentru un CPU cu nimic extraordinar, pret urias de lansare. Poate sunt subiectiv, dar comparativ cu seria de business seria N e mult mai slaba in materie de build quality si dotari. E seria gadget, iar aici daca ar fi sa aleg intre un N97 si un Iphone... e clar ce as alege. | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Si cine garanteaza ca daca exista pe site exista si pe stoc?
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII Last edited by Pantera; 19-06-2009 at 17:40.. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| era vorba de pret, nu de stoc. e si normal sa nu aiba pe stoc atat timp cat n-a fost inca lansat pe piata din Romania. doh. si oricum trebuie sa fii nebun sa il cumperi in secunda 2. mai astepti o luna si vezi cum evolueaza preturile.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Chiar si ca pret, e unul la plezneala. I-am sunat si pe cei de la emag si pe altii, pretul este unul aproximativ, in zona pretului final cand vor intra pe stoc. Cand il cumperi pe firma iar banii nu sunt o problema, where`s the insanity now?
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Da, exact cum am zis mai sus, pretul pt N97 e 2399 ron fata de 2650 Sambata. Si e si pe stoc.
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Ok, hands on review pe scurt: 1. Daca am auzit ca senzatia de plastic ieftin este observabila, va pot spune ca trebuie sa ridicati acest detaliu la puterea a 4-a. Nu va pot spune ce jena de carcasa are. 2. In conditiile in care am fost obisnuit cu smartphones cu touchscreen (iphone, xperia, htc) touch-ul la N97 este mult sub nivelul lor, nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu functioneze (nu am eu degete de pianist dar nici oltenesti nu am..) 3. Doar cocalarii cu unghii lungi pot da dubluclick pe touch-ul ala, nici un om normal nu cred ca e in stare sa se foloseasca de pen-tool-ul cu care vine. In cateva zile vin cu news despre autonomie.
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Nu au incercat pe spate, sa intre cheia prin el.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |