Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-01-2009, 11:19   #1 (permalink)
Human Fighter

zufoid's Avatar

Sistem de Navigatie pentru Blackberry ?!?!?

Am un Blackberry 8800.
Terminalul are GPS incorporat dar nu il folosesc ca telefon.
As fi foarte interesat sa instalez pe el navigatie si sa il folosesc in acest sens. As fi foarte recunoscator cuiva care ma poate ajuta sa instalez pe el una sau 2 variante cu tot cu harti (romania macar). Cred ca nu merge Garminul XT Mobile pe care l-am instalat candva singur pe un E90 (e si un thread pe aici cu acest subiect).

Ofer o bere , doua sau 30 sau 50 de lei .... ma poate ajuta cineva ?

zufoid is offline    Send Message via Xfire to zufoid Reply With Quote
Old 26-01-2009, 12:07   #2 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

n-am incercat cu garminul insa eu folosesc Nav4all, merge ok, harta este detaliata, sigura "problema" este ca nu ai harta pe memory card, o downloadeza de pe net si astfel iti face ceva trafic.

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 26-01-2009, 12:11   #3 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Phone: Nokia E52, Nokia 3120
Garmin | Garmin Mobile for BlackBerry - Turn your BlackBerry into a savvy navigator with Garmin Mobile

Nu stiu daca se poate pune harta Romaniei ROAD 2008. Am intrebat la Garmin Romania si mi-au spus ca ar putea sa imi instaleze harta Romaniei daca eu achizitionez separat Garmin Mobile XT pentru Blackberry, pentru ca ei nu vand acest produs.
De pe Garmin.com, nu trimit comenzi in Romania insa...

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 26-01-2009, 13:26   #4 (permalink)
Human Fighter

zufoid's Avatar

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
n-am incercat cu garminul insa eu folosesc Nav4all, merge ok, harta este detaliata, sigura "problema" este ca nu ai harta pe memory card, o downloadeza de pe net si astfel iti face ceva trafic.
Nav4All asta e interesant.
De unde ai softul ? Nu ar fi un capat de lume sa dau jos harta cu telefonul. Apropos ? Cum functioneaza ? Ma refer sta ca Garminul cateva minute pana se "dumireste" unde te alfi si pana gaseste satelitii ?

Old 26-01-2009, 13:54   #5 (permalink)
Registered User

asta depinde de receptor nu de soft.

alexdin1991 is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2009, 22:43   #6 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

zufoid il dai jos de aici parca poti sa intri si cu telef sa il iei direct. sateliti i-a gasit f repede, ma pregatisem sa astept 2-5 minute insa cam in 30 secunde mi-a pozitionat pe harta, nu l-am folosit prea mult pt ca n-am avut nevoie insa isi face treaba din ce am vazut, sunt curios cum se descurca prin tara

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 27-01-2009, 20:10   #7 (permalink)
Human Fighter

zufoid's Avatar

Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
zufoid il dai jos de aici parca poti sa intri si cu telef sa il iei direct. sateliti i-a gasit f repede, ma pregatisem sa astept 2-5 minute insa cam in 30 secunde mi-a pozitionat pe harta, nu l-am folosit prea mult pt ca n-am avut nevoie insa isi face treaba din ce am vazut, sunt curios cum se descurca prin tara
Merci mult de tot !
Acum am vazut raspunsul tau.
Maine cand ajung la birou ma apuc de treaba !
Cu o singura intrebare te mai deranjej : cam cat inseamna traficul cu totul (in MB vorbind) ca sa stiu la ce "factura" sa ma astept si daca cumva functioneaza sistemul de navigatie si fara sim in telefon (foarte important ! pentru asa cum am mai spus nu folosesc aparatul ca terminal GSM).

Old 27-01-2009, 20:29   #8 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

din pacate fara SIM nu functioneaza pt ca ai nevoie de o conexiune de date pentru a putea sa donwloadezi hartile, nu stiu exact cat trafic face pentru ca nu am testat, ai 3 variante sa verifici:
- instalezi un program pe BB care sa iti contorizeze traficul
- il folosesti 30 min cand te plimbi cu masina prin oras si a doua zi dai *123# si vezi cat ai de plata sau cat trafic mai ai disponibil
- iti faci cont pe myvodafone si vezi in "timp real" ce trafic faci

si garmin tot de pe net isi ia hartile.. Alexneo tu ai incercat sa iei trial-ul ? merge la noi ? isi ia harta ca atunci dai 79 dolari il cumperi si aia e .. numai ai treaba cu reprezenta din RO

Old 27-01-2009, 21:51   #9 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Phone: Nokia E52, Nokia 3120
Am incercat si eu Nav4All si mi se pare un jeg de program. Cel putin pe Storm nu merita, l-am dat jos instant.

Garmin versiunea demo care o aveam is lua de pe net hartile. Numai ca era restrictionata la USA. Nu puteam sa vad hartile.
Versiunea full vine pe SD Card de 2gb, deci presupun ca nu isi ia harti de pe net. La fel, Garmin Mobile XT pentru Windows Mobile foloseste ca harta ROAD 2008, are vreo 400 de mb.

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 04-02-2009, 13:20   #10 (permalink)
Registered User

Sa inteleg ca a reusit cineva sa instaleze Garmin Mobile XT cu Rooad 2008 pe Blackberry 8800?

costeco is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 13:53   #11 (permalink)
Nae
Registered User

Nae's Avatar

pt BB exista Garmin Mobile® for BlackBerry®
cum BB are alt sistem de operare, nu o sa poti sa pui XT care e facut pt windows mobile

din pacate, se pare ca si Garmin are nevoie de conexiune de date.
pana acum nu am gasit nici un soft bun, usor de folosit, gratis si offline pt navigatie pe BB

Nae is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules