![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Samsung i8910 Omnia HD
Vad ca nimeni nu a observat aceasta bijuterie de la Samsung.. Cu toate ca imi place f mult Nokia 5800 , i8910 HD imi place si mai mult Ecran: OLED touchscreen, 16M colors, 360 x 640 pixels, 3.7 inches - Accelerometer sensor - Proximity sensor OS Symbian S60 rel.5 WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, video(1280x720@24fps), flash, secondary CIF videocall camera -Built-in GPS receiver -A-GPS function - Xtragps with Navigation - Camera geo-tagging, face and smile detection, blink shot - Digital compass - Video editor - Stereo speakers - MP3 player - 3.5 mm audio jack - DivX/XviD/WMV/MP4 player - Java MIDP 2.0
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: bucuresti |
Nu vad comparatia cu 5800. In cel mai frumos caz il putem compara cu noul n86 de la Nokia: 8 MP, 3264x2448 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, flash, video (VGA@30fps); secondary VGA videocall camera - Built-in GPS - aGPS function - Java MIDP 2.1 - Stereo FM radio with RDS - FM transmitter - Stereo speakers - MP3/MP4/eAAC+/WMA player - 3.5 mm AV jack - Built-in handsfree - Voice memo - Kickstand Nu cred ca va avea un pret acceptabil. Sub 2000 lei nu cred ca il vom gasi | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca este peste 2000 lei atunci prefer 5800 cu 1300. Ar fi prea mare diferenta doar pt cateva optiuni in plus.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da, este f tare jucaria, dar daca pretul care se vehiculeaza ma cam descurajeaza..nu stiu inca ce sa fac...deja sunt 3 telefoane care imi fac rau cu ochiul Nokia 5800, Nokia 97 si Samsungul asta. Cam greu de ales pt ca toate imi plac si la specificati..WOW..la toate 3. cred ca pretul ..va fi cel care ma va face sa aleg unul din astea.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Of doamne ![]() 5800 - mid-end pret 1200 lei si va mai scadea pana iti cumperi tu n97 - high-end pret >2.000 lei i8910- high-end pret >2.000 lei Chiar nu intelegi ca singurul lor punct comun e Symbianul si touchscreenul. 5800 e din alta clasa atat ca pret dar si ca specificatii, constructie, etc. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| La ce ajuta multitouch-ul, in afara de un zoom mai "kool" la poze si la browserul fara flash si fara javascript ? Acum la Omnia HD ... despre procesor, ca primul tel care are procesor di asta care merge de 3 ori mai repede... etc, uitati aici ceva super: YouTube - OpenGL ES shader demo running on Samsung Omnia HD YouTube - iPhone brawler Kroll running in high definition on Samsung Omnia HD phone
__________________ | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Bine că au scăpat de mizeria aia de Windows Mobile. E interesant dar cu 5800 nu poate fii comparat, e primul TS de la Nokia și după părerea mea mai bine s-ar lăsa de așa ceva că nu-i de ei. Cu iPhone, hmm.. să așteptăm să iasă noul iPhone. Oricum aproape toate comparatiile se fac vs. iPhone văd. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Nu imi place sa recunosc, dar WinMo e cam depasit si consuma multe resurse. La cat consuma WinMo ca sa mearga bine, poti rula Windows XP cu succes (sau macar o versiune simplificata). De ce oare Samsung a potut sa faca din Symbian (S60v3) sa filmeze la VGA la 30 fps , iar la Windows Mobile doar 15 fps (Omnia) ??? Desi astept totusi Windows 7 si pentru PC si pentru PPC..... Inca ceva care lipseste la WinMo : nu am vazut tel care sa aiba obtiunea Mass Storage (e foarte utila cand esti in vizita la unele persoane)
__________________ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru fanii WM, e opinia mea și am dreptul să mi-o expun. Nici eu nu dau nimic pe Windows Mobile, asta să fie și mai clar. Chiar nimic. E un sistem de operare DEPĂȘIT TOTAL! Aici e topicul pentru Samsung, newsflash.î Ontopic: Site-ul oficial îl găsiți aici. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |