![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Chiar si la C600 puteai avea Mass Storage cu softul de rigoare. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Deah, este topicul pentru Omnia HD. Ma bucur ca ai observat. Si atunci de ce te apuci sa-ti exprimi parerile neinteresante despre WinMo? Apropo, unde am zis eu ca Cydia ar fi OS, pisi? t_george1991, cred ca nu te-ai uitat cu atentie, exista Mass Storage. On topic: cred ca ar trebui sa va recalculati iluziile pe undeva pe la 2500RON.
__________________ balanced for lean Last edited by PigBrother; 02-03-2009 at 22:21.. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
)Ontopic: Am vazut un filmulet numaistiu unde cu Omnia HD cat de tare are grafica, era cu niste ferestre cu diferite efecte la geamuri, era asa super.
__________________ | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Toate telefoanele si au fost vreo 7 cu WinMobile pe care le-am avut in ultimi ani aveau sau daca nu le-am instalat eu soft pentru Mass Storage, e o aplicatie banala pe care uni (Asus, HTC de ex.) o au in toate modelele de ceva vreme si daca nu e, asta e, cauti aplicatia si o instalezi ca e free.
| |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
noutati, ceva? in romania, stie cineva cine o sa fie distribuitor?
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Au facut Samsung cateva telefoane reusite as zice, cu touchscreen, printre care Omnia si S8300 Ultra Touch. Pacat insa ca, fie ca erau cu Windows Mobile, fie ca aveau OS propriu, dadeau senzatia ca procesorul le cam gatuie. Mai exact, laguri si tot felul de delay-uri prin meniuri si la animatii. Plus ca Omnia mai avea si ecranul ala (neinspirat as zice) de tip rezistiv. Se pare ca prin Omnia HD au rezolvat aceste (mici?) incoveniente. Eu unul il astept cu nerabdare, chiar daca pretul va fi, cel putin pentru mine, prohibitiv la inceput. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
L-am incercat eu: Se misca foarte bine pentru un touch cu symbian. Ecranul nu mai zic- e naucitor. Nu e foarte mare, insa plasticul de pe el e destul de slab calitativ. Probabil trebuia sa faca si economie undeva. Filmarea in HD este mi s-a parut cam sacadata. Probabil ca fiind la inceput sunt citeva buguri (mai era o problema cu revenirea din stand-bay, problema care se gaseste si la unele N97).Eu am preferat sa astept o versiune mai matura si am optat ptr n86. Insa spun inca odata- daca vreti telefonul cu ecranul cel mai bun, Omnia HD trebuie sa va luati. Filmele se vad incredibil!
__________________ HAYABUSA | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
450 ? Super pret. Si eu astept sa mai scada, vand n95 8gb , si trec la samsung. Din cate am citit pe forumuri are probleme cu bateria, trebuiesc facute niste trick.uri , fixuri depinde si de sofware. Au aparut 4 updateuri intr-o luna , ceea ce e foarte bine. Posted via Mobile Device | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |