![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
fixuri incep sa apara la greu vad.. mai nou se pare ca se va rezolva si audio-recordingul... dim AMR in AAC.. more info aici Upcoming Omnia HD update to fix AMR audio recording in HD videos - GSMArena.com news | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
si-a mai cumparat cineva ? ceva impresii , calitate constructie , viteza operare (cu update la IG2 ) , sunet etc. vad e forumul plin de N97 scoase la vanzare , pacat de cele albe care dupa cateva saptamani de utilizare incep sa se ingalbeneasca (joystick) si anumite taste.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Uitati un filmulet cu ce poate face ''jucaria'' asta: Quake 3 Arena stiu ca merge doar pe telefoanele cu accelerator grafic si minim 128 rami (N95 8GB, E90, N82, si acum si Samsung Omnia HD) La emulatorul GBA se vede cel mai bina lipsa la Multi Touch (ca spuneam eu ca nu vad la ce ar folosi mai devreme in topic... si am o gramada de jocuri favorite GBA , pacat ca vBAGx nu a mai cunoscut nici un update, cred ca e ''mort'' proiectul...) Ce nu am gasit sunt jocuri pe N97, chiar sunt curios cum se vad cu procesorul doar de 434 Mhz fara chip 3D... la o rezolutie de 360 x 640 (HD/4)
__________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
A aparut un review pe GSM Arena ... Singurul lucru care il are N97 peste Omnia HD este tastatura si memoria de 32 GB , in rest HD-ul este aproape de 2 ori mai bun... Spre deosebire de Nokia care a cam ''dormit'', Samsung a adaus o gramada de imbunatatiri (DivX / XviD player cu subtitrari, inregistrare HD la ~24 fps, Smile detection la picturi, si inregistrare Slow-motion ... si nu s-au zgarcit ca Nokia la procesor, au pus unul de 600 MHz) Samsung i8910 Omnia HD review: Going to the movies - GSMArena.com
__________________ | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
lasa mai omu` in pace.. cred ca toata lumea s-a prins ca e vb de poze.. numai tu nu. revenind la topic am citit si eu review-ul de pe gsmarena. nimic nou despre telefon. doar ca varianta testata de ei vine cu toate bug-urile fixed. nu se spune de care sunt ci doar se mentioneaza schimbarea codecului de inregistrare audio in AAC. sunt curios ce diferenta o fi in aceste final releasuri si cele care sunt deja de 1 luna la vanzare in romania.. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Acum depinde de ce OS doriti sa folositi... Mie nu imi place WinMo, dar primul Omnia mi-a schimbt parerea (de fapt cu cat vezi mai putin din WinMo, cu atat ti se pare mai bun ..., ca interfata obisnuita era acoperita cu widget-uri, alt meniu , si multe alte programele printre care si playerul cu DivX...). Sincer, ca interfata as alege WinMo 6.5 peste interfata se la Symbian touch (sincer, chiar nici mie nu imi vine sa cred, dar Symbian touch are o interfata prea statica, fara animatii ....)... In fine, Daca vrei WinMo s tastatura qwerty, mergi pe Omnia 2, daca vrei Symbian si inregistrare HD, mergi pe Omnia HD...
__________________ | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
cu siguranta vreau un device cu winmo...asta pt ca o sa l folosesc destul e des ca GPS iar igo (programul cu care sunt eu obisnuit si de care sunt f multumit) nu merge decat cu winmo. plus ca am observat ca plaja de aplicatii pt winmo e destul de larga...poate mai mare decat cea pt symbian... eu inca nu am vazut pret in romania - am gasit doar pe ocazii cu 1700 ron...dar nu m as baga ![]() omnia 2 filmeaza si el la fel,daca nu mai bine decat HD ul.
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
uhmm , eu sincer nu mi-as lua. fan nokia .. in primul rand. in al doilea rand , folosesc telefonul , nu imi iau telefon doar de fita. netul cel putin 3 ore pe zi , mess , navigare .. chestii . la omnia .. tastatura ? neah ... deci cum m-ar ajuta si cu ce? cu nimic.
__________________ Id de mess - life.browser | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Quote:
un nokia 8800 pare mai degraba de fitze
__________________ printez etichete adezive (coduri de bare, poze, texte) | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Salut M-am hotarat si eu sa imi iau un i8910 Omnia HD. Pana acum 3-4 zile de cand citesc forumuri in continuu despre telefoane, aplicatii si programe nu stiam nimic despre acest domeniu.Nici acum nu inteleg unele chesti, dar mai citesc, intreb...... Este vreun motiv pt care nu mi-as lua telefonul la liber?Vad ca asa isi cumpara majoritatea. Are rost sa mai astept pana de Craciun?Chiar asa de exceptionale vor fii ofertele? Multumesc. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Este microusb 100% ,folosesc pentru incarcare fara probleme un incarcator de la Nokia 8600 Luna,precum si un cablu de date CA-101,tot de la Nokia,asa ca poti sta linistit,merge fara pb orice incarcator microusb,am mai testat si unul de la Blackberry 8900 Curve,si merge perfect.Pacat ca unii ''proprietari'' de i8910 hd nu stiu nici macar ca mufa de incarcare si date,are propriul telefon.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |