![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
o sa incerc sa il reinstalez. in setarile lui am vazut HTTP sau socket si era ales HTTP.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
dap, am reinstalat opera mini si acum merge. si bolt merge fff bine. BBweather nu vrea de nici o forma (nu ca as avea neaparat nevoie de el).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
phat_sua stii cumva daca la blackberry se poate face vreo setare pentru a vedea statusul unei persoane cand o sun ? Spre exemplu sa stiu daca persoana respectiva vorbeste cu altcineva la telefon. Eu nu am reusit sa gasesc nici o setare de genul asta si incep sa cred ca telefonul nu suporta functia asta. Ceea ce ar fi foarte dezamagitor pentru un telefon business. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
salut.am un BB 8310 si am o problema daca ii pot spune asa.am citit pe multe forumuri cum ca multora le merg unele aplicatii care folosesc internetul pe vodafone.am cautat o gramada de setari sau ceva sa-i fac sa mi mearga unele aplicatii, dar nu am gasit.imi puteti spune va rog ce sa-i fac?vreau doar sa-mi mearga un client IM, opera, google maps...va rog mult daca imi puteti spune.stima.
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Salut, am un Blackberry Pearl 8120, adus din state si decodat prin IMEI, il folosesc in vodafone. La e-mail setup are doar optiune pentru BES. Daca imi fac abonament pentru BIS, setarea e-mailului se poate face pentru abonamentul BIS sau terminalul detinut de mine se poate folosi doar cu un plan de date pentru corporatii, intr-un mediu corporativ?
__________________ Baftalo, Casthalo | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
probabil ca si pt BBeuriul tau exista aplicatie 3rd party cum am eu pt bold, in care iti poti seta serveru de exchange, sau IMAP/SMTP si iti iei emailurile (exchange,gmail,hotmail etc) daca vrei un abonament de tip BIS/BES ca sa iti faci push la emailuri, atunci da iti trebuie abonamentul special vodafone/orange care este da biggest crap I've ever seen. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Am un bold de vreo 6 luni cred si dinm experienta proprie + ce am citit pe ici pe colo, daca ai un Blackberry iti trebuie abonament special ca sa te bucuri de toate facilitatile lui la maxim. Nu-i vad rostul fara BIS sau BES. E adevarat ca platesti mult si ai trafic mic inclus dar iti ajung chiar si acei 5MB daca nu ai mail-uri cu prezentari de ex. In concluzie, daca nu ai posibiliatatea sa-ti iei abonament special mai bine nu-ti iei Blackberry.
| |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Ceea ce NU pricepe lumea in ruptul capului, esta ca doar pentru push mail 5 mb sunt arhisuficienti. Desi abonamentul pare scump la prima vedere, il poti folosi si cu servicii de email de la yahoo spre exemplu. Cine a incercat sa isi puna contul de yahoo pe outlook stie ca trebuie sa plateasca bani in plus la yahoo. Cu abonament de tip BIS elimini acest cost. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Pai daca faci forward, nu trimiti tot emailul cu tot cu atasament, ci doar header-ul. Eu ma descurc cu cei 5mb si am 5 conturi de email active. Pe zi primesc in medie 15 email-uri, mai toate cu atasamente. Nu deschid toate atasamentele ce-i drept, insa imi salveaza oricum o gramada de timp. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Poate sa imi spuna cineva daca primeste Delivery Report pentru SMS-uri ? Am activat optiunea din Options > SMS > Delivery Report ON dar fara rezultat. Abonamentul este de la Vodafone si device-ul este BB 8900 Curve.
__________________ Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti. | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| https://www.orange.ro/magazin-online...lackberry-8520 Functia GPS acestui device se poate folosi ok la noi? Exista harti detaliate?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Dar pana la urma are GPS? Aici BlackBerry Curve 8520 - Full phone specifications si aici https://www.orange.ro/magazin-online...kberry-compara ei zic ca nu.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Are cineva lista aia cu modelele de telefoane compatibile cu BIS de la vodafone?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare. Pe un telefon blackberry 8100, daca nu am nevoie de functiile email si vreau doar web browsing, pot sa imi iau un abonament de internet mobil de la vodafone (vodafone live) si sa folosesc telefonul cu opera mini?
__________________ I don't drive fast. I fly low, so catch me if you can... Last edited by mANGo; 20-11-2009 at 13:25.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |