![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nokia 6303 vs Sony Ericsson C510
Ambele telefoane sunt undeva pe la 600-700. GSM ARENA COMPARE Nokia pare sa fie in mare avantaj datorita ecranului de 16m fata de 256k cat are SE. Astept pareri. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am luat 6303. O singura problema are: camera se vede incredibil de prost pana in momentul cand faci poza. Dupa salvare se vede normal pentru o camera de 3.15MP si un tft de 16M. Ulterior am constatat ca se poate conecta la un gps extern avand meniu de dedicat. Last edited by Symi99; 21-06-2009 at 14:19.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
M-am jucat si eu azi cu un 6303 si pot spune ca e dragut, ai un feeling misto cand il tii in mana, fiind aproape in intregime din aluminiu, simti ceva catifelat asa. Urat e ca imediat se vad amprentele pe el si ca dupa parerea mea tastatura aia e prea mica si inghesuita.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Dupa aproape 3 sapt in care am vorbit 15 ore mi-am facut o parere asupra telefonului nu prea buna. Pro: -arata bine -calitatea ecranului este acceptabila Contra: -semnalul (dezastru) -volumul maxim din casca este 30% din ce poate un 1208 de 1 mil. -meniu/optiuni ramase la nivelul 6230i. -speakerul se aude incet si prost in convorbiri; in muzica se aude binisor dar foarte incet. -camera este de 3.2 mpx doar ca dimensiune; fidelitatea pozelor lasa uneori foarte mult de dorit. In concluzie am dat 700 ron doar pentru carcasa.Daca il gaseam pe strada si nu dadeam bani pe el sincer l-as fi spart. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Am o intrebare: esti abonat la vodafone? si daca da, ai incercat sa folosesti opera mini, ebuddy sau orice alta aplicatie java care sa foloseasca internetul? ti-a mers? Ca si eu vroiam sa-mi cumpar 6303-ul si mai folosesc si netul de pe mobil cateodata dar nu asa de des incat sa-mi fac un abonament de internet mobil (cu care stiu sigur ca merge), ci ma folosesc de serviciul live!, adica platesc doar sesiunile si traficul atunci cand intru. Am incercat de pe un 3288 si un 5000 fara succes, dar am citit ca asta ar avea un software mai nou decat alea, si anume S40 ed a 6a si ma gandesc ca poate ar merge. Ca de exemplu de pe Sony Ericsson imi merg java-urile care acceseaza netul fara nici o problema... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |