![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | Adaptorul Jack 3.5mm 2.5mm HELP
Detin un Motorola V360 care are mufa de 2.5mm iar castile (defapt la singular, casca) pt. acest standard functiona corect. Bineinteles pt. a imi satisface nevoile am cumparat un adaptor 2.5mm 3.5mm pt. casti "normale" si am avut surpriza de a NU functiona (bineinteles am testat vreo 3 perechi). Am incarcat si la un BlackBerry 8100 al unui amic si lafel se comporta si la el, adica NU functioneaza. Cu un instrument de masura am verificat traseul adaptorului si este in regula, fara scurt. Sa imi iau gandul de a folosi castile 3.5mm pe telefoane cu 2.5? .. dar care e logica ca nu inteleg de ce nu functioneaza? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
testeaza la un nokia 6300, 6500,5000, 5300 alea au mufa de 2.5 si stiu ca merg cu adaptoare. Hell, am folosit adaptor pt nokia n70 si 6680 care avea mufele alea late si a mers.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
tind sa cred ca imi trebui adaptor de casti care sa stie si de microfon, gen poza din link-ul asta | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Telefonul poate reda stereo, doar ca aranjarea contactelor in mufa difera de adaptoarele si mufele obisnuite. Mai bine cauti casti stereo pentru v360 sau ceva compatibil.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
iar nu va merge gugal, nu? Motorola V360 Headphone jack only Mono - Motorola - Mobile Phones si se pare ca e stereo, daca ne luam dupa nr de pini
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |