![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: :-?? | samsung f480
am primit un samsung f480 si am o problema cu touch screenul ... in partea de jos merge foarte bine , dar partea de sus merge greu ... apesi de 4 5 sa intre ... stie cineva din ce cauza este:-? ---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 14:55 ---------- de exemplu in meniu merg primele 3 icoane urmatoarele 3 foarte greu si celelalte 6 merg excelent
__________________ ![]() ![]() | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nimeni nu stie ![]() Incearca o calibrare a ecranului.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu stiu. Vezi la setari display. Nu am telefonul ca sa stiu.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Trebuie sa-i schimbi touchul care arata ca in poza atasata.Daca ai garantie la el te duci la service si le spui despre problema si o sa-ti schimbe touchul.
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
de unde ti-ai dat seama? se numeste digitizer...
|
| | #12 (permalink) | ||
|
asta nu mai stiu.oricum, e super ieftin, il gasesti pe ebay la cativa dolari....cauta pentru telefonul tau.daca te pricepi, gasesti cateva tutoriale cum sa o schimbi, multi le shcimba ei singuri... ---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 01:00 ---------- vezi ca tu la samsung ai capacitive touchscreen.deci ce ti-am aratat eu mai sus nu merge si nici nu stiu ce ar merge.du-te la service cu el...
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: :-?? | Quote:
|
| | #14 (permalink) | ||
|
nu il schimba...mai intai incearca o recalibrare a display-ului vezi in meniu/settings/system/screen si dai de acolo :align screen si eu am avut o problema de genul la un omnia pe care l-am schimbat, si a luat-o dupa ce i-am aliniat display-ul...(alinierea s-ar putea sa mearga cam greu ,de mai multe ori...) In fine...daca dupa recalibrare tot nu iti merge bine atunci inseamna ca touch-ul este defect...(cel mai bine ar fi sa il ai in garantie...daca nu te cam costa )
__________________ | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: :-?? | Quote:
![]() ---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 10:27 ---------- am observat ca merge perfect cand apas cu tot degetul (acolo unde sunt amprentele ) daca apas cu varful degetului nu merge :|
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
samsung f480 nu are optiuni de calibrare a ecranului. du-te cu el la service pentru ca in general touch screen-ul f480 merge foarte usor! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |