Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-10-2009, 20:23   #1 (permalink)
Registered User

Ajutor alegere telefon

As avea nevoie de ajutorul vostru ca sa ma hotarasc asupra unui telefon. Telefonul vreau sa il iau in cel mult 1 luna, iar bugetul ar fi undeva la +/-200 euro. Eu acum folosesc un Nokia E51, iar inainte de acesta am avut un Nokia N95. Am sa enumar 2 caracteristici pe care as vrea sa le aiba viitorul meu telefon:

- touchscreen
- symbian sau windows mobile

Din ce m-am documentat pana acum am gasit 2 modele care mi-ar place: Nokia 5800 si HTC Diamond. Amandoua telefoanele sunt undeva la 200 euro la Orange. Problema e ca nu stiu care din cele doua telefoane s-ar preta mai bine nevoilor mele(web browsing,office mobile,navigatie din cand in cand). Singura mica problema la aceste 2 telefoane ar fi lipsa tastaturii fizice. Mesaje prea multe nu scriu, nici e-mailuri. Am fost intr-un orange shop si am butonat ambele telefoane, ambele imi plac dar tot nu sunt hotarat .

Astept si parerile voastre legate de cele 2 telefoane, dar sunt deschis si la alte propuneri.

dark_master is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 21:04   #2 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
conteaza si daca vrei sa te tina bateria eu la diamond nu reuseam ca prin 12 ore cu o incarcare mai ales cand faceam browsing & youtube.

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 15-10-2009, 21:11   #3 (permalink)
Registered User

Bateria as vrea sa ma tina macar o zi , nu e un criteriu foarte relevant. Cand ajung acasa pun telefonul la incarcat, iar cand sunt plecat foarte rar se intampla sa nu am acces la curent.

Old 22-10-2009, 03:07   #4 (permalink)
Registered User

A mai aparut un telefon interesant in oferta Orange. Este vorba despre HTC Touch 2. Ce parere aveti? Merita mai bine ca un Diamond?

Old 22-10-2009, 12:51   #5 (permalink)
Registered User

Phone: N79;E52;E51
HTC Touch2 vine cu WM 6.5 nu stiu daca pe Diamond ( primul model ) se poate pune.
Este si o generatie mai noua decat Diamond, optimizat pentru touch mai bine, singurul minus fata de diamond este rezolutia mai mica si faptul ca nu are accelerometru.

fotoflash is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2009, 13:53   #6 (permalink)
xdr
joo n00b!

xdr's Avatar

Phone: E51, HTC Diamond
Eu recent am trecut de pe E51 pe Diamond si sunt foarte multumit. Cu un ROM cooked de pe XDA se poate pune si WM6.5. Personal am ramas la WM6.1. Mi se pare ca merge mai fluent.

Aceeasi dilema am avut si eu cu 5800 - Diamond dar m-am saturat sa caut aplicatii de hack pentru symbian ca sa instalez aplicatii, asa ca am ales Diamond-ul.

Bafta la cautari

xdr is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2009, 22:44   #7 (permalink)
Registered User

Diamond-ul cum se misca in windows? In orange shop aveau unul care mergea foarte foarte greu.

Old 26-10-2009, 14:41   #8 (permalink)
Banned

probabil se misca greu si datorita folosirii intense la care a fost supus datorita expunerii sale. un alt model demn de luat in seama este si Nokia 5530 :P

alfaed is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 14:56   #9 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
Diamondul me misca relativ bine. Nu pot sa ma plang din cauza lagului, depinde foarte mult de ce ROM pui pe el. Bateria ma tine in jur de 30 de ore, astfel in fiecare noapte il pun la incarcat pt a doua zi, altfel risti sa ramai in mijlocul zilei urmatoare fara baterie.

Nu prea inteleg de ce spunea cineva ca Touch 2 e optimizat pt touch mai bine decat diamondul?

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 18:32   #10 (permalink)
Registered User

5530 se elimina din start pentru ca nu are 3g, iar eu telefonul il vreau pentru internet pe mobil(nu gasesti intotdeauna wifi).

HTC Touch 2 vad ca are memoria RAM si ROM mai mare ca si Diamond, dar are rezolutia mai mica. Displayul are aceleasi dimensiuni daca nu ma insel(2.8'').

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules