![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Cluj Napoca | Ajutor alegere telefon
As avea nevoie de ajutorul vostru ca sa ma hotarasc asupra unui telefon. Telefonul vreau sa il iau in cel mult 1 luna, iar bugetul ar fi undeva la +/-200 euro. Eu acum folosesc un Nokia E51, iar inainte de acesta am avut un Nokia N95. Am sa enumar 2 caracteristici pe care as vrea sa le aiba viitorul meu telefon: - touchscreen - symbian sau windows mobile Din ce m-am documentat pana acum am gasit 2 modele care mi-ar place: Nokia 5800 si HTC Diamond. Amandoua telefoanele sunt undeva la 200 euro la Orange. Problema e ca nu stiu care din cele doua telefoane s-ar preta mai bine nevoilor mele(web browsing,office mobile,navigatie din cand in cand). Singura mica problema la aceste 2 telefoane ar fi lipsa tastaturii fizice. Mesaje prea multe nu scriu, nici e-mailuri. Am fost intr-un orange shop si am butonat ambele telefoane, ambele imi plac dar tot nu sunt hotarat .Astept si parerile voastre legate de cele 2 telefoane, dar sunt deschis si la alte propuneri. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
conteaza si daca vrei sa te tina bateria eu la diamond nu reuseam ca prin 12 ore cu o incarcare mai ales cand faceam browsing & youtube.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti Phone: N79;E52;E51 |
HTC Touch2 vine cu WM 6.5 nu stiu daca pe Diamond ( primul model ) se poate pune. Este si o generatie mai noua decat Diamond, optimizat pentru touch mai bine, singurul minus fata de diamond este rezolutia mai mica si faptul ca nu are accelerometru. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu recent am trecut de pe E51 pe Diamond si sunt foarte multumit. Cu un ROM cooked de pe XDA se poate pune si WM6.5. Personal am ramas la WM6.1. Mi se pare ca merge mai fluent. Aceeasi dilema am avut si eu cu 5800 - Diamond dar m-am saturat sa caut aplicatii de hack pentru symbian ca sa instalez aplicatii, asa ca am ales Diamond-ul. Bafta la cautari
__________________ În ziua de azi, nu se mai cuceresc teritorii pentru a stăpâni oamenii,azi se cuceresc sufletele, se cucereşte psihicul.Odată ca ai psihicul, ai omul. Iar când ai omul, teritoriul vine de la sine. (Alexandre de Marenches) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2009 |
probabil se misca greu si datorita folosirii intense la care a fost supus datorita expunerii sale. un alt model demn de luat in seama este si Nokia 5530 :P
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Diamondul me misca relativ bine. Nu pot sa ma plang din cauza lagului, depinde foarte mult de ce ROM pui pe el. Bateria ma tine in jur de 30 de ore, astfel in fiecare noapte il pun la incarcat pt a doua zi, altfel risti sa ramai in mijlocul zilei urmatoare fara baterie. Nu prea inteleg de ce spunea cineva ca Touch 2 e optimizat pt touch mai bine decat diamondul? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Cluj Napoca |
5530 se elimina din start pentru ca nu are 3g, iar eu telefonul il vreau pentru internet pe mobil(nu gasesti intotdeauna wifi). HTC Touch 2 vad ca are memoria RAM si ROM mai mare ca si Diamond, dar are rezolutia mai mica. Displayul are aceleasi dimensiuni daca nu ma insel(2.8''). | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |