![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nokia 5230 Discutii generale Nokia a anuntat oficial 5230... care este de fapt un 5800 mai Low End. Partea cea mai buna este ca va costa doar 150 E (sau atat inainte de taxe). Fata de 5800, NU are: Wi-Fi , camera este mai mica (desi filmeaza VGA, este de 2 MPx), TV-OUT, si nu vine decat cu castile si incarcatorul ca accesorii.ARE insa interfata de la 5530 (kinetic scrolling) Nokia 5230 - Full phone specifications Nokia 5230 poses for some live shots before it heads for the stores - GSMArena.com news The Nokia 5230 – a touch sensitive screen, music and lots of colors (Phone Arena News) Eu unul vroiam sa imi iau un Samsung S5230 (coincidenta de nume ?), dar cred ca voi mai astepta un pic sa vad preturile finale.
__________________ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pare fix un compromis. Nu sta foarte rau la specs, camera aia o gasesc inutila chit ca are si 12MP ca pe Satio. Dar fara Wi-Fi... Mi se pare jenant. Ok, poti supravietui si doar cu un abonament de mobile internet, dar doar ca idee mi se pare total enervant. Oricum, 150E = ~650ron -> ~770ron (cu tva) e un pret mai mult decat decent. Cand apare? L-as face cadou prietenei de sarbatori... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Si da, faza cu Wi-Fi-ul e nasoala, preferam sa nu aiba GPS, dar sa aiba Wi-Fi.
__________________ | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
daca vrei sa te convingi...PM
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |