![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: Master_Beavis Join Date: Aug 2004 | blocare IMEI in GSM - telefon mobil
Am pierdut un telefon mobil. Am sunat de la alt mobil telefonul pierdut si nu raspunde nimeni. Am IMEI-ul telefonului pierdut. Stiu ca se poate bloca in GSM IMEI-ul telefonului, astel incat sa nu mai poata fi utilizat. Cum se procedeaza ? Trebuie sa dau telefon la fiecare companie (cosmote, vodafone, orange, etc) ? Sau exista un loc unde pot suna si blocheaza ei automat mobilul ? Telefonul mobil este decodat, pe cartela pre paid. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ha, ai gresit tara, la noi nu se poarta asa ceva. Tre sa mai traiasca si operatorii din din vanzarile de telefoane, nu ?
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Nick anterior: Master_Beavis Join Date: Aug 2004 |
Draga Mad_Turnip, Inafara de greselile gramaticale pe care le-ai facut, te mai si contrazici. Daca "operatorii" vor sa traiasca din vanzarile de telefoane, mai intai trebuie sa le retraga pe cele vechi de pe teren. Deci ar fi bine SI pentru ei sa blocheze acel telefon. Now come on children, don't be shy, just give it your best shot. Quote:
OK, now lets try to get an answer from someone who's not a complete retard. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
Daca dormi cu gramatica limbi romane sub cap, poate dormi si cu prietenul google ?! sau poate cauti aici pe forum, ce zici e greu ? si ca sa fiu si ONtopic nu se aplica in RO blocarea IMEI !! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
cat despre gramatica - las postul tau sa vorbeasca : CUMPAR Cheie de rulment de montainbike Quote:
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| >d(oO)b< Join Date: Apr 2004 | El ti-a formulat un raspuns, intr-o forma mai mult sau mai putin academica, tu n-ai fost in stare sa utilizezi functiile primare ale forumului. Foarte buna asta cu a zis ca-l i-a si m-a mintit , mi-o pun status.
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼9 | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| vezi ca se ia si de tine si apeleaza la alte nevoi fiziologice )Asteptam interventii de "sus" ![]() ontopic: prin 2008 se anunta ca se vrea implemetarea unui asemenea sistem si la noi, dar asa cum portarea a durat 3-4 ani, probabil si blocarea IMEI va dura cam la fel.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |