![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Samsung S5600 blade - intrebari si raspunsuri
Am si eu o intrebare "spre rusinea mea" - Samsung S5600 blade are pocket office ? poate citi documente. Astept raspuns doar de la utilizatori pentru ca pe net nu se specifica ca ar avea acest tip de aplicatie. Multumesc
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am eu un S5230 (tot cam pe acolo, dar cu ecranul mai lung). Si ARE Office si PDF (Office-ul e creat de o firma... Access parca ..). Suporta si Flash (cam limitat, dar merge). Cat despre GPS .... nu stiu Compare phones - GSMArena.com S5600 zice ca are, dar S5600v (Vodafone) nu ...
__________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Eu nu ma mai iau dupa ce scrie gsmarena.com ca fac destule greseli... de exemplu S5230 asta pe care vad ca-l vinzi, te tine bateria 800 de ore cum zic ei? nu prea vred, avand in vedere ca are bateria aceeasi ca la S5600, are ecranul mai mare, iar pe S5600 il tine doar 300 de ore...
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am si eu un s5600v si sunt foarte multumit de el, mai ales la vizualizarea fotografiilor. Am si eu o intrebare : A incercar cineva sa puna un film mp4 cu subtitrare pe el? eu am psp si ma gandesc sa convertesc un film pentru el dar nu am spatiu suficient, trebuie sa-mi iau un card mai mare.
__________________ - = M V P 4 E V E R = - (+[___]+) ![]() ![]() | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | www.s5230.go.ro -> gasesti acolo si filme pt el
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |