![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Nu ma pot decide intre cateva telefoane. plz help
In primul rand ma gandeam la Lg KM990 Arena. Dar am auzit ca are niste probleme de soft - se mai blocheaza. Nu stiu cat de adevarate sunt speculatiile - poate cei ce fac review-uri sunt platiti de concurenta pt a da note proaste telefoanelor. In al doilea rand m-au atras cateva Nokia gen : N85 N79 chiar si N96. Generatiile mai noi N97 si N86 costa inca prea mult... Cele 3 de mai sus sunt au camere de 5mp si dual led flash si wireless. Practic pe mine ma intereseaza camera - calitate poze si filme si un wireless cu un browser care sa nu-ti faca nervi. Din pacate acestea n-au tastatura full qwerty. Iar al treilea producator ar fi Samsung pixon cu camera de 8MP dar fara wifi. Are ca rival pe Lg Renoir dar din cate review-uri am citit - chiar daca renoir are wifi - pixon e mai bun prin camera si touchscreen. Astept parerile voastre. Daca mai stiti si astfel de mobile cu camera buna de 5mp, wifi si optional touchscreen, qwerty virtuala dati exemple. As vrea sa primesc idei si sfaturi de la useri care au folosit aceste telefoane. Multumesc. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mergi pe LG arena, daca nu ai nevoie de gps mai bun camera super la poze si la filmare, suntetul la muzica cu totul exceptional, se aude fff clar si tare, nu am avut probleme cu blocari sau altele. Bateria ar fi ca tine 2-3 zile utilizare normala. Mergi pe Arena
__________________ tel 0740232275 YM gemini_othello E8200, MSI P35 NEO2-FR, 4GB ADATA CL4 ,XFX8800GT ALPHA DOG EDITION,WD 160GB, LCD ASUS MB19TU, LOGITECH X-230 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
N97 costa prea mult ? eu am vazut 13 mil stare foarte buna cu accesorii sigilate daca nu as fi stiut de n900 , era al meu pana acum
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Quote:
![]() ---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:09 ---------- Quote:
unde ai vazut 13 mil ca il si iau pe n900 cat ai dat? sau care ar fi preturile? am vazut ca se aseamana mult cele 2 mobile. camera identica, wifi, rezolutie aproape la fel, acelasi ecran touch, qwerty keyboard...
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Se poate instala si program gps perfect functional cu harta de 400mb pt romania, e mai greu cu gasirea localitatii cand cauti destinatia, dar merge foarte bine
__________________ tel 0740232275 YM gemini_othello E8200, MSI P35 NEO2-FR, 4GB ADATA CL4 ,XFX8800GT ALPHA DOG EDITION,WD 160GB, LCD ASUS MB19TU, LOGITECH X-230 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Quote:
adica aici fiind vorba de un touchscreen sper sa fie durabil. apropo : internet prin wireless ati incercat? cand scrii cu tastatura aia virtuala qwerty se tasteaza ok? si te mai rog ceva daca nu sunt foarte insistent. poti uploada odata cand ai timp o poza facuta cu mobilul (un text si un peisaj sa zicem - sa vad claritatea la un text mic ma intereseaza in special) si un film la rezolutie 720*480? daca ai chef si n-ai ce face .mersi de sfaturi---------- Post added 25-10-2009 at 14:01 ---------- Previous post was 24-10-2009 at 17:47 ---------- alte pareri? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |