![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Magazine de incredere?
Vreau si eu sa imi cumpar un N95 8Gb si am gasit pe mai multe siteuri gen ABC GSM modelul respectiv la un pret tentant. Ce vreau eu sa intreb e deja evident: 1. Cata incredere pot sa am in garantia emisa de ei? Chiar daca e in "parteneriat" cu ceva service autorizat. 2. Se poate sa fie si teapa? Sa-mi trimita vreo replica? 3. Cand intru in contact cu ei sa le cer la telefon sa ma lase sa deschid cutia cand ajunge curierul? 4. De unde fac ei rost de telefoanele astea "noi" dar la un pret mult mai mic. 5. Toti oamenii care spun lucruri bune despre aceste magazine sunt "admiratori"? Deja prea multe numere Daca mai puteti veni cu alte detali si sfaturi as fi recunoscator. Merci ---------- Post added 28-10-2009 at 03:37 ---------- Previous post was 27-10-2009 at 08:34 ---------- Nimeni nici o parere? ![]() Se pare ca va trebui sa le traiesc pe pielea mea. O sa comand astazi un N95 8Gb de la unul din magazinele xxxGSM. Inca mai astept opinii. Merci
__________________ Gusturile nu se discuta ... si nici lipsa lor! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Dap si la mine este ok. Telefonul e nou dar am tras o sperietura Dupa nici o zi nu mai imi mergea reteua, adica nu mai intra in Orange si am zis gata e telefonul dar defapt era cartela de vina am uitat ca iara au trecut 3 ani de cand o am si necesita o inlocuire Good luck all
__________________ Gusturile nu se discuta ... si nici lipsa lor! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |