![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Formatare baterie Li-Ion ?!?!?!?!
Mi-a zis cineva cum ca o baterie Li-ion ar trebui formatata .... io stiam ca astea chiar nu se formateaza .... deci va intreb se formateaza sau nu ????
__________________ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
... tot legat de o baterie Li-Ion pentru un nokia 3310 ... avetzi idee cam cat are trebui sa tzina (apoximativ evident) in stand by, cam cate zile ... ca io mi-am luat una si ma tzine chiar mai putzin cat cea veche care era Ni-Mh. ![]() ![]() ![]()
__________________ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
bateriile Li-Ion sunt mai slabe d.p.d.v al puterii decat cele Ni-MH.Putina lume crede asta insa asa este.Avantajul lor net este ca NU necesita formatare iar pe parcursul folosirii pot fi incarcate oricand.Un alt dezavantaj este ca sunt mai sensibile la variatiile de temp. decat cele Ni-MH. In concluzie, o baterie Li-Ion ar trebui sa te tina cam cu 1 zi mai putin decat una Ni-MH.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Ex.La un Sony J5/6etc...am schimbat elementul original (china made) cu unu de la un S25(siemens-germany) si am cistigat 1 zi!!! ![]() Precizez ambele au la fel caracteristicile 3,6v/650mA
__________________ Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost. "Deşi lumea toată e plină de ură, inimile încă mai sunt pline de iubire".Marian Cozma 1982-2009 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |