Obscuru & Wisepiggy , "smecheria" cu modificatul mailului pe yahoo Asia merge doar la conturile mai vechi.
Obscuru & Wisepiggy , "smecheria" cu modificatul mailului pe yahoo Asia merge doar la conturile mai vechi.
care-i faza cu yahoo-ul pana la urma? mie de ce mi-a mers automat?
se pare ca intraga clasa de ip-uri de la cosmote e intr-un fel de blacklist la iahu si nu te mai poti conecta din reteaua cosmote. incerca sa iau legatura cu ei.
I expect nothing. I fear no one. I am free.
-pe iphone merge.
problema e mai complexa, depinde ce servere sunt setate in aplicatia telefonului.
exemplu: nokia e71 vechi de 1an+ cu versiune de soft veche (serverele yahoo vechi) - merge
acelasi nokia e71 resoftat la ultima versiune (automat ia si noile servere yahoo) - nu mai merge
nokia e72 nou - vine direct cu serverele noi - nu merge
I expect nothing. I fear no one. I am free.
desire va primi froyo sigur: All the latest HTC Android phones will get the Froyo treatment - GSMArena.com news
din pacate, spre sfarsitul anului![]()
asa tarziu? pt nexus a aparut deja. sper sa vina si pt desire cat mai repede
Spin the world like a turntable, or she'll spin you!
Android OS - Discutii acum sa asteptam sa vdm sapt viitoare daca iese sau nu![]()
ce sa iasa ? port pentru Desire ? are sa iasa cu siguranta repejor. asta de la cei care coafeaza romuri custom. de la htc slabe sanse sa apara prea curand, mai ales ca ce a aparut momentan pentru nexus nu e final, ci doar o varianta de test.
ma refeream la 2.2 de la froyo
si eu la fel. portarea 2.2 pentru desire de catre baietii de pe modaco/ xda are sa apara repejor ( pentru cei cu telefoane rooted). oficial de la htc, nu cred ca apare mai curand de 2-3 luni ( optimist vorbind)
asta e. cine se grabeste face root si pierde garantia. cine nu, mai asteapta. desi am auzit ca se poate face back-up la soft-ul original si faci apoi update oficial. nush daca se mai pierde garantia in cazul asta. mie trebuie sa-mi vina desire-ul si inca nu am umblat pana acum pe android. sunt inca noob in asta si incerc sa citesc si inteleg cam tot ce tine despre asta ca sa nu stresez lumea dupa despre anumite chestii. si totusi o sa intreb pt ca nu am inteles tot. sa ma vad eu intai cu telefonul si ma descurc dupa![]()
Unconfirmed Froyo coming to HTC Desire 23rd of june!
Mai multe detalii gasiti aici: Unconfirmed Froyo coming to desire 23rd of june! - xda-developers
I hope the exit will be joyful — and I hope never to return...
Mi se pare foarte putin credibila sursa, dar a facut multa valva pe site urile de profil.
Cu portarea nu stiu daca va fi asa usor. Se pare ca este o problema cu rootarea telefonului. Multi au ramas cu ele "moarte" .
momentan in testing nu a aparut 2.2
probabil ca inca au dat release catre 3rd party testers&dev
si-a pus careva vreun custom rom pe desire pana acum?
Deja baietii de la xda-developers au facut un port bunicel de Froyo:
HTC Desire Joins the Froyo Party | xda-developers
Versiunea oficiala nu poate fi prea departe![]()
Asta spune autorul : "This is my first rom (posted) to give you a semi-working Froyo for Desire."
Custom ROM-este un Vanilla 2.2 portat, nu are nicio legatura cu lansarea oficiala ce va include SENSE.
cateva bug-uri cu desire-ul. spuneti-mi daca vi s-a intamplat si voua
1. download-ul de pe market cateodata merge, cateodata nu. asta de cateva zile, pt ca la inceput mergea fara probleme. prima oara n-a mers pe wi-fi, am schimbat pe hdspa si a mers, insa acum nu mai vrea deloc
2. unele persoane primesc mms-urile trimise de pe desire, altele nu. de pe celalat telefon primesc fara probleme mms-urile mele
3. mi s-a intamplat de 2-3 ori sa-mi flicker-easca imaginea cand folosesc camera
Bookmarks