![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-am saturat ! De cind stiu eu reclamele de la firma asta, cind incarc o pagina care are o imagine de la ads.boom.ro, sta sapte ani pina o incarca, ba acum ceva vreme statea si mai mult... etc. Iar acum, cind am vazut si eu o reclama frumoasa, care mi-a adus aminte ca sint pe un forum free , dau clik, ca sa-mi apara jegul de mai jos. Ce naiba ma fratilor, ce companie de internet advertising este aia care nu e in stare sa-si creeze linkurile ca lumea si are un bandwith de 3 lei ?
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
daca ai Win2k/xp adauga in fisierul c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\HOSTS linia: 127.0.0.1 ads.boom.ro Pt win9x sa faci chestia respectiva in c:\windows\hosts.sam (parca) Atasez si hosts -ul meu are peste 800 de host-uri publicitare (redenumiti-l din "hosts.txt" in "hosts" sau "hosts.sam", dupa caz) bannerless Last edited by THUNDER; 04-05-2003 at 04:10.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Thunder am înlocuit fisierul meu cu al tau si merge....
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucharest | Re: Urasc BOOM.RO !!! Quote:
) Jos cu capitalishtii ! Chill out... batzi campii!
__________________ If you have an apple, and I have an apple, and we exchange these apples, then you and I will still each have one apple. But if you have an idea, and I have an idea, and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas. -GEORGE BERNARD SHAW- | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mah lasa-l ma in pace, tre' sa mai adune si el posturi, nu ? Si doar inviind un thread vechi de doua saptamini in care poate abera linistit se putea, intelegi ?
__________________ Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucharest |
Da ma.. si cand o sa ajung la 1000 de posturi o sa chem multi prieteni ca tine si o sa dau un super party... cu bere slab alcoolizata, evident. Te-ai lamurit cum e cu linkul ala ?
__________________ If you have an apple, and I have an apple, and we exchange these apples, then you and I will still each have one apple. But if you have an idea, and I have an idea, and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas. -GEORGE BERNARD SHAW- Last edited by gaurika; 29-05-2003 at 15:59.. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
etetee ... mai pe romaneshte ... DE-AIA se inchide ... CLOSED PS: FiXXere, asta NU-i MAIDAN ... te rog frumos sa retzii ...
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ Last edited by gaurika; 29-05-2003 at 16:05.. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|