![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Trafic de nicaieri?!
Stau in Regie si am net din P5 (pentru cei care stie ) prin retea. Azi am remarcat faptul ca in mod constant am trafic de ~15-30k/s. Am scanat cu KAV si Ad-aware updatate la zi. Am scos file sharing-ul. Am inchis toate programele, netstat nu arata nici o conectie, dar totusi DUMeter arata 15-30k/s. Ip am unul local (10.5.xx.xx), deci traficul nu prea poate veni din afara. Am instalat la un moment-dat si Kerio Personal Firewall, ultimul, care m-a bagat in ceata si mai rau, tot traficul se facea intre localhost:44334 si localhost:xxx unde xxx avea valori random (1026,1027, etc).Deci... care stie ce se intampla?!
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ Last edited by Raptor; 14-10-2003 at 23:19.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
S-a putea sa ai un program pe calc. care se conecteaza la un alt program de la tine (sau la sine insusi) .. btw esti SIGUR k nestatu' nu raporteaza nici-o conexiune ?...
__________________ - Kat, why do you think we're in this war ? - Protect the Fatherland. - Why the French fighting for ? - Protect the Motherland. - And who's right ? - Whoever wins... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
L-am incercat. Tot nu am idee de unde vine trafic-ul. Adica banuiala mea e ca se face trafic atata pentru ca sunt intr-un workgroup de ~50 calculatoare, dar totusi, 30-50k/s e exagerat pentru asa ceva. Cand m-am referit la workgroup, trebuie inteles ca nu am share-uri. Dezactivarea Net-Bios-ului prin TCP/IP nu duce la nici un rezultat inafara de nefunctionarea workgroupului.
__________________ show version | include ([0-9]*)(_\1)+ | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|