![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Problema este urmatoarea... Vreau sa imi pun pe 6310i becurile de pe un 8310 si invers. Am ambele modele, singurul lucru care imi mai trebuie ar fi o persoana care sa stie sa schimbe beculetzele intre ele. Aveti idee pe unde sa ma duc sa mi le interschimbe? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
LEDuri! Din cate stiu parca ambele sint la fel....au lumina aia bleu deschis sau ma insel? Man ...eu ti le pot schimba dar sint departe tare de tine! In principiu se post schimba/inclocui la cei ce se ocupa cu decodarile! Au nevoie de ochi /mana sigura si statie de lipit cu aer cald!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate5320 (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Oby One: Prefer relatia stabila si sigura din centru decat cea necunoscuta din regie daca intelegi ce vreau sa spun.
| |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|