Am downloadat Wake of Gods din prima zi in care a aparut. Are niste chestii misto dar e si o mare porcarie. Chestii frumoase si notabile: poti distruge cladirile dintr-un castel si dupa ce ai mucit tot , inclusiv townhall poti sa construiesti orasul care a fost sau orasul nativ al eroului cu care esti acolo (daca esti cu un knight, distrugi castelul de Inferno si construiesti un Castle in loc), poti lasa armate unde vrei pe drum (numai ca nu le mai poti lua la loc si scatter daca le ataci tot tu). Parti cretine: Turnurile defensive fac damage mai mare cu fiecare saptamana care trece si castelul e sub comanda ta ajungand pana la 500% (iti dai seama ce iti cade fata cand vezi 3 turnuri tragand cu cate 150 damage fiecare), daca ai fost neatent si ai pierdut castelul ai supt p**a ca iti face ala muci level 7,6,5,4 (mai mult nu te lasa intr-o zi...numai ca trebuie sa ai o armata de vreo 2000 HP ca sa poti distruge), creaturile care le-au pus ei sunt total dezechilibrate (inchipuie-ti ca Arhanghelul de level 8 am uitat cum ii zice, i-au mai bagat ceva sute de hp si i-au pus si no retaliation). Nu mai punem la socoteala ca au facut aia o campanie de toata jena (putand schimba codul fiecarui obiect te trezesti ca un market din drum e de fapt casa lu' Pazvante care te trimite sa cureti un obelisk...rahat...mie imi place sa questuiesc , dar toata campania WOG este un quest continuu in care trebuie sa strabati fiecare loc de pe harta ca sa iti dai seama ce trebuie sa faci). Harti single nu prea sunt (nu am vazut decat una care era tot un quest dubios in care existau niste bucatele de pamant care te teleportau pe la mama naibii...jenant sate indrepti catre niste resurse si deodata te trezesti inapoi cu 5 pasi). Cu alte cuvinte daca va tenta downloadul de numai 30 Mb mai bine lasati-o moarta ca nu merita. E fun doar sa vezi schimbarile care le-au facut. Dupa aia te-ai plictisit.
Cat despre Heroes IV verific intruna
www.heroes4.org si
www.hmm4.com si se pare ca totusi il asteptam in martie. M-am saturat de screenshots si de interviuri peste interviuri. Sa apara odata. Si sper ca la modul grafic care l-au adoptat acum hartile sa fie cu adevarat imense ca altfel e de rau. M-am saturat de scris. Tre' sa ma duc si eu la seminar. Dupa ce ca vin la facultate doar luni mai si chiulesc. N-am mai jucat un joc ca lumea de cateva luni. Daca aveti careva Wizardry8 full please help me. Thanks si bye!