View Single Post
Old 15-12-2001, 15:40   #112 (permalink)
sradu
Registered User

Si eu care credeam ca am descoperit America... Pe pagina recomandata de ... aaa... nu mai situ cine (vezi pagina 1 a threadului), adica mai exact http://www.transporttycoon.uk.tt/
Se gaseste cam toata informatia despre TT. Am regasit acolo toate tips-urile documentate de mine in postul anterior, plus inca o groaza, am regasit si sistemul de punctaj de care intrebam mai sus, repet: tot ce vreti! Inclusiv parerile lui Chris Sawyer despre jocul sau.
Sper sa se faca un TT2. Doar sa nu cumva sa fie 3D... Doamne fereste! Desi cred ca e imposibil sa nu fie 3D, din pacate. In fine, sa-l faca odata !!!
Sint niste idei destul de dragute in wish list-ul de pe site-ul ala.

Numarul maxim de bani este de 2 miliarde si ceva (2 la puterea...)
Dupa aceea treci pe minus. Stiu ca se poate mult mai bine decit 1.5 mil. Dar nu m-am implicat prea tare , am jucat cap la cap cu computerul pina prin 2048 si apoi i-am cumparat pe principalii 2 adversari. Cind ma gindesc ca pina prin 1960-70 aveam probleme mari, inca aveam datorii... datorita unor investitii ghinioniste si faptului ca nu m-au interesat subventiile, cit sa fac rute cit mai interesante

Vedeti? Asta inseamna un joc BUN. M-am jucat la el luni de zile, l-am descoperit fara cheaturi, fara tips-uri si acum, dupa 5 ani tot se mai gasesc chestii noi.

sradu is offline    Reply With Quote