Mda, faptul ca Zeme se crede zmeu si vrea sa se cardeasca cu 7 barbari din NPC n-are nici o legatura cu faptul ca vrei sa-l arzi cu amazoana ta. Eu am zis doar ca e foarte greu sa bati o ama misto echipata cu barbaru (evident fara slow).
Cat despre sabia aia a lui, trebuie sa recunosc ca e cea mai tare sabie de PvP pe care am vazut-o (nu auzit, vazut). Asta nu inseamna ca poate sa vina Gigi Gogu cu o sabie mai varza si sa-l bata pe Zeme la popou.
Duelul Baba vs Baba tine de itemuri doar daca te bati "in linie" (cred ca aceasta idee cretinoida dar simpatica a fost propusa de zeme

). Altfel, tehnica conteaza. De exemplu, in conditii lagless,
teoretic, un lancier/cosash ar trebui sa bata un S/S, doar prin tehnica. Practic este aproape imposibil. Care ar fi ideea? Va las pe voi sa va dati seama.
Apropos. Consider lame barbarul s/s. Cine a jucat D2C stie ca duelurile cele mai spectaculoase erau intre lancieri: se pandeau, se tachinau, si cand era intrau unu intr-altul si ala mai bengos ramanea in picoare. Asa da!
Mai ales acuma dupa LoD, duelurile s/s vs s/s sunt niste rateuri absolute, nimeni nu moare, lumea doar se pisca... Unde e mai spectacolul? Pai e normal ca dupa 10 minute de bataie intre X si Y sa vina X care a bagat mai multe potiuni in timpul asta si sa zica "Da domne esti mai tare..."? Adica sa stiu ca fac pe unul dar ca n-am cum sa-l dau jos... Bleah