Thread: Bnet Daily
View Single Post
Old 17-12-2001, 06:51   #25 (permalink)
RaDuke
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally posted by Dragos NPC
Cum Zeme are pretenti sa se bata cu 7 barbari asa am eu pretentia sa se bata cu mine .... Ce ai tu impotriva ? Se crede prea bazat omu si cred ca ma apuc daca am timp sa fac un baba sa-l pun la punct ... se bazeaza prea mult pe rahatul ala de sabie cu eth in ea si pe harlequinul 1.08 ... in rest muci ... sa te vedem draga zeme ce o sa faci cand Blizzard o sa scoata acest bug ... tot asa leu paraleu o sa te dai ? Din cate se vede e clar cine e lame si cine profita de un bug de joc cu altat mai mult cu cat eu am zis ca daca ne batem nu o sa folosesc slow deloc ... asa ca tot ce spui tu e vorba unui raposat profesor de-al meu de fizica : 'Apa de Ploua '
Mda, faptul ca Zeme se crede zmeu si vrea sa se cardeasca cu 7 barbari din NPC n-are nici o legatura cu faptul ca vrei sa-l arzi cu amazoana ta. Eu am zis doar ca e foarte greu sa bati o ama misto echipata cu barbaru (evident fara slow).
Cat despre sabia aia a lui, trebuie sa recunosc ca e cea mai tare sabie de PvP pe care am vazut-o (nu auzit, vazut). Asta nu inseamna ca poate sa vina Gigi Gogu cu o sabie mai varza si sa-l bata pe Zeme la popou.
Duelul Baba vs Baba tine de itemuri doar daca te bati "in linie" (cred ca aceasta idee cretinoida dar simpatica a fost propusa de zeme ). Altfel, tehnica conteaza. De exemplu, in conditii lagless, teoretic, un lancier/cosash ar trebui sa bata un S/S, doar prin tehnica. Practic este aproape imposibil. Care ar fi ideea? Va las pe voi sa va dati seama.

Apropos. Consider lame barbarul s/s. Cine a jucat D2C stie ca duelurile cele mai spectaculoase erau intre lancieri: se pandeau, se tachinau, si cand era intrau unu intr-altul si ala mai bengos ramanea in picoare. Asa da!
Mai ales acuma dupa LoD, duelurile s/s vs s/s sunt niste rateuri absolute, nimeni nu moare, lumea doar se pisca... Unde e mai spectacolul? Pai e normal ca dupa 10 minute de bataie intre X si Y sa vina X care a bagat mai multe potiuni in timpul asta si sa zica "Da domne esti mai tare..."? Adica sa stiu ca fac pe unul dar ca n-am cum sa-l dau jos... Bleah

RaDuke is offline    Reply With Quote