Quote:
Originally posted by *F*JoinT77 dragos ...daca nu ai avea un arc lamer..aka windforce (stii tu knockback ) m-ash bate oricand cu tine dar frate..arcul ala e mult prea smeker ...raducke ..nici un duel baba vs baba nu tzine mai mult de 25 sec am 3.8 k dmg one hand clean mah :>
...aaa si inca ceva eu nu umblu cu mizerii gen 1.08 shako care sunt pt noobs |
Mda Z3m3, knockback poti sa ai si fara WF (nef, cleglaw, manusi craftate).
Hai sa analizam putin situatia.
"Clean" cu merc sau fara. Daca e cu merc, mai subtiaza dmg-ul ala. Orice dueller normal cardeste mercul intai, si n-apuci sa-i dai decat maximum un ww cu might pe tine...
3.8k ala al tau trebuie explicat. O parte din el este elemental. Ca si cel fizic, acesta poate fi rezistat. Mai mult poate fi redus si prin max la rezistenta sau prin absorbtie. Dar sa presupunem un oponent sanatos la cap, care n-are decat max=75 si fara absorburi. La fel si la physical (presupunem ca nu e un nOOb).
Asadar penalitatea este 1/4/4 adica 1/16 (75% rezistente, 1/4 PvP). De asemenea exista bugul cu 100% Critical strike adica penalitatea devine 1/8.
3.8k/8 = 475 - Acesta e maximum. Media se situeaza probabil pe undeva pe la 300.
Iar sa presupunem ca alalat e de lvl ~ 90 si are ceva obiecte pe el, asadar are viata ~ 4k ok? Sa nu zic ca poate dai peste unul cu super itemuri (arkaines 1.08, pavisa 1.08, doombringer) care bate mult peste 5k viata cu tot cu 75% Dmg reduced.
Tie iti trebuie in medie cam 13 bucati ca sa il dai jos pe ala.
De asemenea trebuie presupus ca orice Barb de duel are 75% Chance to block. Daca n-ar exista bugul cu "eth" (care logic este sa fie reparat), defense-ul si-ar spune cuvantul destul de accentuat in aceasta problema (se poate face usor defense 20k pe cand AR mai greu...)
Mai este problema si cu leech. Daca respectivul are ceva leech (numai gaze si string si deja inseamna 16%) si te mai nimereste din cand in cand, pac! se intoarce ceva viata la el...
Numai zic daca se folosesc si potiuni ce se intampla.
Asadar nu cred ca ajung 25 secunde.
Oricum nu se compara cu ceea ce aminteam eu. Adica veneau 2 lancieri cu 3k viata si 2-2.5k damage de caciula. Penalitatea de PvP era 1/2 daca nu ma insel. Nu exista dmg reduced. Arareori se dadea mai mult de un ww in plin. S/S vs S/S si inainte era o basina, dar acum este complet aberant. Iar lancier vs lancier acum... ar fi mai interesant, dar cine mai joaca cu lancieri?
PS Un duel corect mi se pare cu potiuni, dar fara intoarcere in oras sau shrine-uri sau alte tampenii. Ai dreptul la un belt cu potiuni, insa daca s-au terminat asta e...