View Single Post
Old 20-12-2001, 09:22   #42 (permalink)
Smiley
Registered User

Quote:
Originally posted by ButcheR
mda smiley...eroul fara trupe pe el se misca ca si cum ar avea advanced logistics...cum faci asta, asa ca curiozitate ?
nu stiu de ce, dar eram convins ca se misca ca si cum ar avea expert logistic....oricum, asta nu e prea important

hai sa va spun si cum se facesa nu zica nekro ca noi nu stim nimic)
1.alegi un erou, te duci cu el in castel(in poatra castelului, nu in garnizoana), si pui toate trupele de pe el in castel(normal, trebuie sa-i mai lasi macar o unitate); asta ca sa-ti ramana trupele, pt ca n-are rost sa le pierzi aiurea
2. te duci la "kingdom overview", dai pe "view towns", si o sa-ti apara o lista cu castele(in stanga) si cu eroii care sunt in acele castele(in dreapta); la eroi apar si trupele pe care le au
2. dai click pe toate trupele pe care le-ai lasat pe eroul ala si alegi "dismiss"----poti face asta la toate trupele
3. pleci cu eroul pe harta

Eu foloseam chestia asta la inceputul jocului(cand un erou care se misca super repede pe harta sa-ti adune resurse poate face diferenta intre victorie si infrangere), sau pe la sfarsitul jocului, cand nu prea mai exista neutrali pe harta(misiuni sinucigase de capturare a minelor adversarului; extrem de enervante pt el)

Acum, nekromancer, spune-mi si mie, cum il impiedici sa debarce? ca nu stiu.
Sa nu-mi spui ca pui 4-5 eroi pe mal sau 6-7 corabii langa mal, ca te faci de kko.

Smiley is offline    Reply With Quote