Cobalt<QQ> ; MajorPain
Mai baieti ... cum sa va explic ... se pare ca sunteti mai noi prin zona ... deci pe acest forum nu e indicat desi multi o fac sa critici postul altcuiva sau sa comentezi ce a scris o anumita persoana decat daca se cere asta in mod expres din continutul threadului ... va asigur ca tot ce e mai sus nu mi-a luat mai mult de 5 minute sa scriu asa ca va multumesc din suflet pentru grija manifestata vis-a-vis de timpul meu liber

dar credeti-ma ca nu este cazul ... fiecare isi dramuieste timpul cum considera ca este necesar si nu cred ca la 29 de ani sa ascult sfaturile unor copii cu cas la gura ... va urez ca sa va distrati si sa iesiti macar 25% din cat o fac eu si cred ca va veti considera fericiti ... mdea sa revin la subiect ... deci daca nu va place un topic sau vi se pare prea lung sau bla bla sfatul meu prietenesc e sa nu va bagati aiurea ca musca in fundul vacii ... nu iti place nu postezi treci mai departe si gata ... asta nu e sectiune de sugesti si reclamatii ... incercati si voi sa va maturizati ... aveti undeva o sectiune de Cereri si Reclamatii dar acolo se posteaza doar in cazul in care apar probleme de conturi , banari , avataruri e.t.c ... mai cititi si voi regulamentul si nu va mai luati de lume airea ... hai pa ...