Thread: Seria Gothic
View Single Post
Old 05-01-2002, 21:49   #11
F--14
Registered User

F--14's Avatar

Poate ai incarcat salvarile din demo sau ceva. Asa am patit si eu, am zis ca sint smecher si am bagat salvarile din demo in jocul full Nu va spun ca am strabatut colonia de vreo 5 ori pina mi-am dat seama ca nu erau generati decit monstrii si NPC-urile din demo, heh.

Grafica mi-a placut la maximum, nu stiu ce aveti cu ea. Nu am vazut grafica mai ingrijita la vreun RPG pina acum. Gameplay-ul e absolut genial. Interfata nu mai vorbim... deci au reusit sa te ajute sa interactionezi cu orice obiect din joc cu numai doua butoane de mouse si patru taste, WASD pentru configuratia doi, nu chestii de genul "press CTRL+ALT+F8 and hold RMB until you die".

Eu m-am inscris prima data la Old Camp ca Shadow, apoi Guard,
am devenit Water Mage si apoi o combinatie de warrior cu mage :P

A doua oara cind l-am jucat am intrat la sectanti, iar a treia oara am intrat iar la Old Camp si m-am dus numai pe magic si one-handed sword. Asta ultimul mi s-a parut cel mai letal combo (Shadow - Fire Mage - Water Mage - Necromancer).

Tips and tricks: daca vreti arme adevarate repede, nu le cautati pe la vinzatori, ca le cautati degeaba. Cind aveti un ciocan cu dmg 30-35 sau un Battle Sword cu 33, culcati-va pina noaptea si dati-i in gura lui Jackal din Old Camp, ala care va cere 10 ORE (adica minereu) ca sa va protejeze. Are un topor BoneBreaker genial

Sabia suprema de one hand o luati de la Scar, unul dintre bodyguarzii lui Gomez.

Daca mai aveti nelamuriri, postati aici si va ajut cu placere (daca stiu)

F--14 is online now    Reply With Quote