Thread: Bnet Daily
View Single Post
Old 10-01-2002, 12:32   #76 (permalink)
RaDuke
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally posted by Hunter_Clan
Romeo: Bha inteligetzilor cu sorce cu DEX shi cu STR ca n-o sa aiba chance to block 75% decat cu un scut bashit ca rhyme sau alte cretinatatzi ca oricum o sorca oricat de imuna ar fi ea nu are ca sa faca altor caractere cel putzin unui barbar paladin assasin etc echipamentul vs sorc eshte urmatorul: 2 ravenuri, Laying(sau alte manushi cu resisturi), TG, Lightsabre, BlackHorn, Guardian Angel shi charmuri cu resist + Um runes in toate cacaturile aste
Vrajile de Fire oricum sunt prea slow sa omoare pe cineva asha ca sa nu zicetzi nimic de genu: DE CE NU DWARF? deci o sorca pe Thunderstorm/ORB (PVP sorc) se bate cu un baba genu asta vro 10 minute daca omu e plecat la bae asha ca
PVP Sorc RULEZ
Pe langa greselile de gramatica (de abia ma chinui sa descifrez ce vrea sa zica), numa' tampenii sau lucruri evidente pentru oricine.
Se vede ca esti paralel cu jocul asta.
Z3m3: Nu e chiar asa. Am testat oculus in PvP... e foarte simpatic. Adica vine baba da ww, iar la urmatoarea bucata vezi ca sorcu se teleporteaza aiurea... Cel putin simpatic.
In alta ordine de idei, daca e nitel lag (si evident pe bnet este), un baba poate sa aiba sansa (pe care altminteri n-ar avea-o) sa dea un ww plin prin sorc, sau sa dea un berserk. Si din experienta proprie, de fiecare data cand m-am duelat cu un sorc am reusit sa-i prind o smetie (fie de la lag, fie de la prostia/lacomia celulilalt - cert e ca sansa exista). Ideea e ca daca la ww te mai salveaza un dmg reduced ... la berserk singurul lucru care mai conteaza e chance to block-ul... Asadar Sorc pe dex rulez (nu numai la monstri), indiferent cat rage hunter_clan acolo.
Sorc pe str, dupa parerea mea, e un pic cam tras de par, intr-adevar...

RaDuke is offline    Reply With Quote