Quote:
Originally posted by Hunter_Clan Romeo: Bha inteligetzilor cu sorce cu DEX shi cu STR ca n-o sa aiba chance to block 75% decat cu un scut bashit ca rhyme sau alte cretinatatzi ca oricum o sorca oricat de imuna ar fi ea nu are ca sa faca altor caractere cel putzin unui barbar paladin assasin etc echipamentul vs sorc eshte urmatorul: 2 ravenuri, Laying(sau alte manushi cu resisturi), TG, Lightsabre, BlackHorn, Guardian Angel shi charmuri cu resist + Um runes in toate cacaturile aste
Vrajile de Fire oricum sunt prea slow sa omoare pe cineva asha ca sa nu zicetzi nimic de genu: DE CE NU DWARF? deci o sorca pe Thunderstorm/ORB (PVP sorc) se bate cu un baba genu asta vro 10 minute daca omu e plecat la bae asha ca
PVP Sorc RULEZ |
Pe langa greselile de gramatica (de abia ma chinui sa descifrez ce vrea sa zica), numa' tampenii sau lucruri evidente pentru oricine.
Se vede ca esti paralel cu jocul asta.
Z3m3: Nu e chiar asa. Am testat oculus in PvP... e foarte simpatic. Adica vine baba da ww, iar la urmatoarea bucata vezi ca sorcu se teleporteaza aiurea... Cel putin simpatic.
In alta ordine de idei, daca e nitel lag (si evident pe bnet este), un baba poate sa aiba sansa (pe care altminteri n-ar avea-o) sa dea un ww plin prin sorc, sau sa dea un berserk. Si din experienta proprie, de fiecare data cand m-am duelat cu un sorc am reusit sa-i prind o smetie (fie de la lag, fie de la prostia/lacomia celulilalt - cert e ca sansa exista). Ideea e ca daca la ww te mai salveaza un dmg reduced ... la berserk singurul lucru care mai conteaza e chance to block-ul... Asadar Sorc pe dex rulez (nu numai la monstri), indiferent cat rage hunter_clan acolo.
Sorc pe str, dupa parerea mea, e un pic cam tras de par, intr-adevar...